Příspěvky uživatele - 37.207

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakalena voda v bazenu, 30.6.2015
Prosím o upřesnění co znamená zkalená voda? Hnědá (rez z trubek) či mléčná (tvrdá či vápenitá)?
Sítko do skimmeru, 1.6.2015
Ano jde to, dávám na košík silonkovou ponožku která pobere pyl, brouky a podobný bordel a klidně pokud je na dně rezavý kal z vodovodu, tak ještě do košíčku zmuchlám vytírací hadr, jinak to filtrací projde zase ven, Hadr to hodně zachytí - ... celý příspěvek >
Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 16.4.2015
Mělo by to být ok. Znám pár lidí co mají několik let polozapuštěnou 401 do půlky a zasypanou jen hlínou a zatím jim to nic neudělalo - sice se to nedoporučuje a riziko provalení možná je, ale nebála bych se toho tolik. Kolem dát jen nopovku, dosypat... celý příspěvek >
Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 22.2.2015
Tak Vám přeji mnoho štěstí a boží pomoci, bez filtrace to bohužel nemá šanci dopadnout dobře, to se mi nepovedlo ani udržet dětský bazének 0,75 m3 se spec. chemií do bazénů bez filtrace. Pak jsme do něj dali filtr z velkého akvária a savo - což... celý příspěvek >
Uloženi filtrace u bazenu, 18.1.2015
Šachta je vykopaná díra v místě skimmeru,  má vybetonované dno a je vyzděná šamotkama, do ní je vedena elektrika (pojistkovou skříň máme v domě včetně spínacích hodin). V šachtě je vypínač filtrace kvůli vypínání při odpojení bazénového vysavače... celý příspěvek >
Obsyp Azuro 403, 20.10.2014
Předpokládám že bude betonování probíhat u napuštěného bazénu, tak je to v pohodě, jen ten polystyren je celkem zbytečný náklad pokud zbytek tělesa kouká ven - ale pokud byste těleso někdy měnili tak to s polystyrenem zase půjde docela dobře, po jeho... celý příspěvek >
Zelené dno bazénu, 20.10.2014
Pokud chcete zazimovat bazén s vodou je třeba se řasy zbavit. Nám se vyskytla na podzim prvně také (podcenili jsme venkovní teplotu a došla bez povšimutí tableta) a po vykartáčování dna se rozlezla do celé vody. Algicid už nezabral tak pomohl... celý příspěvek >
Dávkovač - stavidlo - chloru, 11.8.2014
Zdravím, potřebovala bych poradit a sdělit Vaše zkušenosti s dávkovačem chloru. Používáme velké chlor. tablety, jiný způsob ošetření vody po různých pokusech a schánění informací nechceme. Nebaví nás nahánět plovák a do košíku skimmeru to dávat... celý příspěvek >
Obsypání Azuro 405, 11.8.2014
Obetonovat dle návodu, dali jsme beton jen pouhých 17 cm pod horní okraj kvůli nerovnosti terénu a dosypali štěrk na zámkovku a začalo se to na bortit (ano k borcení tedy "pomohlo" povyuštění na zimu ale ještě že se chyba ukázala dřív než se položila... celý příspěvek >
Rezavá voda, 8.8.2014
Taky se nám to při prvním celém napouštění stalo, napouštění 18 m3 asi uvolnilo rez z trubek a kal nešel pryč ani vločkovačem a filtrací (písek). Nakonec pomohlo několikeré vyvločkování, vypnutí filrace (aby se bordel usadil na místě) a pak hurá... celý příspěvek >
Odpar vody, 30.7.2014
Taky mám zkušenost 1 cm denně a to i pokud sundám solár. plachu kolem poledne. Když jsou pařáky a koupe se od rána (možná i něco minimálně vyšplouchne) tak skoro 1,5 cm za den. Pokud je plachta na hladině celodenně tak je to málo ale i tak se něco... celý příspěvek >
Zámková dlažba u zapuštěného azura - hutnění, 28.10.2013
je to betonované po celém obvodě, ale bazén je v mírném kopci, takže na druhé straně končí obetonování místama skoro 20 cm pod okrajen a štěrk je tam teď tedy cca 7 cm jen přes polystyren - a tam jsme štěrk nohou zadupli a fakt to i přes... celý příspěvek >
Zámková dlažba u zapuštěného azura - hutnění, 22.10.2013
aha tak to jsem nenapsala - obetonovaný je cca 10 cm betonu + polystyren 5cm hned za nopokou, ale kůli možné výměně folie není obetonován až nahoru, beton končí asi 10 cm pod okrajem, tam kouká jen polystyren a ten se trochu vyboulil když... celý příspěvek >
Zámková dlažba u zapuštěného azura - hutnění, 2.10.2013
Dobrý den, máte někdo zámkovku kolem zcela zapuštěného kulatého azura? Jde mi o hutnění štěrku - teď je voda upuštěná na zimu takže to nepůjde, i když je kolem bazénu ještě tlustý polystyren tak po zkušebním stlační štěrku se bazén vyboulil. Mám... celý příspěvek >
Chemie na zazimování "vody" - jde to i bez ní?, 20.9.2013
Dobrý den, prosím o radu jak zimujete "vodu". Na jaře bychom vodu ještě povytáhli tak nemám snahu o 100% kvalitní vodu takže zazimovač mi přijde zbytečný. Necháváte vodu "jen tak" nebo tam něco dáváte - chloršok, chlorovou tabletu, algicid - ten mám... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika