Příspěvky uživatele - 41.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 18.1.2015
Achjo, doufal jsem, ze zasilaji ty kytky i do EU.. no, asi to teda nebudu hrotit a pockam, ale doufal jsem, ze se vyhnu rocnimu zdrzeni... Verim, ze z toho pujde udelat stabilni odruda se zachovanim odolnosti vuci plisni. Neco jako kdyz jisty... celý příspěvek >
Papriky 2015, 18.1.2015
Nevim. Mezi tím jsem prohledaval anglicka fora a weby musim rict, ze jsem toho moc nenasel - vypada to, ze spousta lidi si mysli, ze to jsou jednoletky.. Ale kdyz uz jsem neco nasel - byly to pozitivni prispevky, kde se psalo o rychlejsim nastupu... celý příspěvek >
Papriky 2015, 18.1.2015
Dobry den, nezkousel nekdo loni zazimovat papriky, ze by je letos sadil zpet do skleniku? Mohlo by to byt teoreticky ucinne hlavne ve vyssich polohach.. Kytka nemusi jet uplne od nuly a mohla by tudiz zaplodit vic a malinko rychleji. Vim, ze lidi to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika