Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Preventivní postřik proti strupovitosti a rzi, 6.2.2015
Po květu bych už měď nedával V.
Kniha o roubování, 5.2.2015
Koukal jsem se na ten "Řez ovocných stromů a keřů" a kapitola o roubování mě moc nenadchla. Chybí mi tu můj oblíbený Tittel. V.
Štíhle vřeteno hrušně, 4.2.2015
Uznávám, že vřeteno hrušně jsem řezal naposledy před šesti lety a už si to pamatuju pouze matně. To co napíšu platí u jabloní V požadované výšce je potřeba založit první a jediné patro. (To jestli se ocvakají ty ocásky je naprosto nepodstatné.)... celý příspěvek >
Preventivní postřik proti strupovitosti a rzi, 4.2.2015
U nás byl letos problém s podkopníčkem spirálovým. Najděte si foto, třeba je to ono. No a k těm ostatním přípravkům mám toto. Některé jsou registrovány na korové nekrózy, jiné jako hnojivo. V.
Kniha o roubování, 4.2.2015
Ještě si k tomu vemte Školu ovocnáře od pana Urbana. V.
Kniha o roubování, 4.2.2015
Bílek-Hanuš Štěpování. V antikvariátech je běžně k dostání. V.
Preventivní postřik proti strupovitosti a rzi, 3.2.2015
Rostlinolékařský portál je docela povedený. Zkuste si v něm pohledat. Bohužel v něm nejsou i "ty další". V.
Jurrský ovopark, 1.2.2015
B. O. (Riesenboiken) je uplně jiná odrůda než Bojkovo. B. O. je triploidní. Roste jinak, plody jsou řidší, po rozkrojení narozdíl od Boikova hnědne... Najděte si tu diskusi z roku 2008  " Boikovo obrovské". V.
Staré německé odrůdy, 1.2.2015
Ještě musím napsat dodatek k odrůdám jablek, které doporučuje pan Burket. Pan Burket byl mimojiné zemský cestující učitel hospodářství, ovocnictví a vinařství. V roce 1877 byl vyslán c.k. ministerstvem orby do Francie a Belgie, aby se zdokonalil... celý příspěvek >
Staré německé odrůdy, 1.2.2015
Třešně ve stejné publikaci vycházejí lépe než višně. Průměr z třešní je 129g/l cukru. Hedelfingenská má 135, Lauermannova 151. Všechny zkoumané odrůdy mají přes 100g/l Višně mají v průměru 89,23g/l cukru. Největší propadák je Královna Hortensie,... celý příspěvek >
Pomologie hrušní, 31.1.2015
Reagoval jsem na pana Fialu, kterého zajímají slívy. Ty tam jsou. V
Staré německé odrůdy, 31.1.2015
Ontario - cukr 92,96g/l; kysliny 8,89g/l Boscoopské cukr 115gl; kyseliny 8,32g/l průměrně. Některé vzorky mají ale přes 140g cukru. Williamska cukr 84,9, kyseliny 0,94 Boscova cukr 115; kyseliny 1,74 Je to z knihy Příspěvek ke... celý příspěvek >
Pomologie hrušní, 31.1.2015
Lidové pomologie jsou ke stažení na Ulož.to. V.
Štíhle vřeteno hrušně, 29.1.2015
Problém nízko založeného patra spočívá i v tom, že pokud zjistíte, že je opravdu nízko a vyřežete ho, nemáte v optimální výšce žádnou náhradu.
Štíhle vřeteno hrušně, 29.1.2015
Stando, můžete ty vaše stromky vyfotit? Díky, V.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika