Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rucni nuzky Bahco, 8.2.2016
Jo, závity v duralu jsou pro časté povolování nevhodné. Ještě že existuje závitový tmel. Kdo vyrábí jednosečné nůžky s odpruženou kovadlinkou? Pro školkaře, co to neumí s žabkou se na precizní řez vyrábějí dvoubřité nůžky s čepelemi proti... celý příspěvek >
Rucni nuzky Bahco, 7.2.2016
Nůžek od Bahca jsem měl několik a vždy byly z výroby dobře nabroušeny. Ostré nůžky poznáte tak, že přestřihnou kancelářský papír. Nůžky rozebírám jen zřídka. Tuhost závitů je omezena. častým rozebíráním se vychodí a pak se samovolně... celý příspěvek >
Jak ořezat třešeň bez terminálu?, 6.2.2016
Neříkejte, že v té rozsoše netrpí klejotokem. Řez klidně proveďte jak máte nakresleno. Určitě ale za vegetace. Uvědomte si, že třešeň plodí nejlépe na dvouletém dřevě, tak si tam nějaké nechte.  Následující rok bude v koruně spousta... celý příspěvek >
Jsou to rozdílné odrůdy?, 4.2.2016
Pod názvem "Malinové" byla dříve rozšířena i odrůda 'Kalvil červený podzimní'. V.
Řez jabloně, 2.2.2016
Ale jo, je to jabloň.  Zajímavější by bylo vyfotit ty hniláky pod stromem a pupeny na starším dřevě. V.
Cukr jako hnojivo?, 31.1.2016
Cukr je plný energie. Je to dobrá potrava pro rozkladače v kompostu. Kvasinky a jiné organismy ho ochotně skonzumují. Jestli by se dali "nabídnout" přímo rostlinám, aby ho nemusely vyrábět je otázka k diskusi. Rostlina umí přijmat různé složité... celý příspěvek >
Sáčkování, 28.1.2016
Jo, ta klika byla dobrá. Vůbec bych se nezlobil, kdybych mohl v případě selhání elektriky vytáhnout kliku a natočit motor. Časová náročnost je srovnatelná s ruční probírkou. Navíc by se to dalo sloučit do jedné operace. S tou strupovitostí to asi... celý příspěvek >
Sáčkování, 28.1.2016 Obsahuje fotku
3
Sáčkování, 28.1.2016 Obsahuje fotku
2
Sáčkování, 28.1.2016 Obsahuje fotku
No nechat pod stromem naďobané moniliozní plody aby se vosy napásly mi připadá dost ujeté. Třešňové sady se zakrývají igelitem z důvodů praskání a krup. Na plody nesmí pršet. Proti vosám to nepomůže. Vinohradnící používají sítě proti špačkům.... celý příspěvek >
Sáčkování, 28.1.2016
Časem sem hodím článek od kolegy Vaňka. Jsem to ale Hňup. Mohl jsem si z toho udělat podnikatelský záměr a místo toho s tím jdu na Zahradu . V.
Sáčkování, 27.1.2016
Jasně, že barva je důležitá. Před sklizní se sáčky sundavají. Určitě nepotřebuju nic co by prodlužovalo dobu ovlhčení po dešti. Představuju si to tak, že po červnovém propadu ovoce proberu a osáčkuju. Ve velkých sadech problém není, ale když mi... celý příspěvek >
Sáčkování, 27.1.2016
Ve staré ovocnářské literatuře se doporučovalo sáčkování "sac de France"jako ochrana před strupovitostí a škůdci. Vzhledem k tonu, že letní a podzimní ovoce za mě sklízejí vosy o tom vážně uvažuji. Asi si vyrobím pár sáčků z voskovaného papíru a... celý příspěvek >
Řez jabloně, 27.1.2016
Rostou na tom poživatelná jablka? Podobný habitus mají některé podnože. Odrůdy které ochotně plodí na stojácích při tupějších úhlech odklonu často zdrobňují a babčí. Korunu bych lehce otevřel, vyřízl dvě až tři větve (ten potlačený terminál, ta... celý příspěvek >
Vliv podnože na chuť, 22.1.2016
Co třeba kouknout do starších análů. Mičurinova metoda sbližování. V.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika