Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 21.3.2016
Pokud jde v malé zahrádce o soukromí, je habrový plot ideální varianta. Navíc zabírá místo na sousedově zahradě a váš pozemek krášlí pouze zelená stěna, kterou můžete rovnat hned za plotem. Dalším kladem je, že vás založení takového plotu nic... celý příspěvek >
Jak často brousíte nůžky (Felco 6)?, 21.3.2016 Obsahuje fotku
Před brouskem Extol jsem měl Levior brousek na nůžky a nože 45048. Byl o něco levnější než Extol. Ztratil jsem ho. V.
Jak často brousíte nůžky (Felco 6)?, 20.3.2016
Časté rozebírání nedoporučuju. Závit v duralu se snadno vychodí. Používám to co koupím u nás v železářství momentálně mají " Extol ostřič univerzální" předtím měli jiné. Stojí cca 100Kč. U značkových výrobců to samé stojí okolo 800Kč. Krom toho... celý příspěvek >
Jak často brousíte nůžky (Felco 6)?, 20.3.2016
Nůžky brousím dvakrát až třikrát denně (8-10 hodin práce/90 střihů za minutu). U F6 stačí třikrát lekce potáhnout horní čepel z vnější stany. Na broušení používám vidiový ostřič (naostření zabere přibližně 3s. Dobrý je i karborundový brousek (hranol... celý příspěvek >
Nove prirustky na stromu cons nima?, 20.3.2016
Při silnějším řezu vznikají na záktscích "antény". Kdyby se podařilo jim naroubovat podnož, byly by to ideální základy pro vřeteno. Jsou to takové malé knippbaumy v koruně zákrsků postrádajících přirozený terminál. Když je mám v koruně, většinou... celý příspěvek >
Vyvýšené záhony, 18.3.2016
K čemu je tam ta netkanka? Pokud jde o prorůstání, lze to vyřešit kartonem, který se po splnění účelu rozpadne. Navíc umožní žížalám volný pohyb a časem se třeba substrát obohatí i o další složky, které při zakládání ignorujete (jílové minerály ap.).... celý příspěvek >
Emerald Gold, 16.3.2016
Petře, omlouvám se za svůj předchozí příspěvek. Nenapadlo mě, že by někdo takto divně recykloval názvy odrůd. Nejpěstovanější brslen 'Emerald 'n Gold' (česky smaragd ve zlatě) sedí přesně. K meruňce se mi takové jméno moc nepozdává. Existuje i... celý příspěvek >
Určení staré odrůdy, 15.3.2016
Souhlasím, tohle je typická barva (teda jestli máme stejně nastavený monitor). První fotka co jsem sem dával je barevně ujetá. Zadavatelova fotka je ale barevně Ok. I takovéto plody jsem sklízel. V.
Omlouvám se, zařadilo se to jinam než jsem chtěl. Mělo to být o odrůdu níž. V.
Barva Melrose v lepších letech odpovídala tomu co je na zadavatelově obrázku. Většinou to byla rudá s hnědošedým nádechem. Ta první fotka co jsem stáhnul z netu opravdu barevně neodpovídá, ale ukazuje typický tvar. Tu druhou fotku jsem tam hodil... celý příspěvek >
Určení staré odrůdy, 15.3.2016 Obsahuje fotku
Takto vypadá nevybarvený plod z vnitřku koruny. V.
Určení staré odrůdy, 15.3.2016 Obsahuje fotku
Melrose mám stále v živé paměti. Tvar, barva, rzivost... vše odpovídá. I ta zapuštěná stopka u větších plodů.
Druhý nástřel - Melrose? V.
Červenomasá broskev - Starkl, 13.3.2016
Broskvoně moc často nekupuji, ale ve školkách jsem viděl pěkné jednoleté špičáky bohatě obrostlé předčasnými letorosty. Na vřeteno ideál. Jen si nejsem jistý, jestli je rozumné broskvoním vnucovat tvar vřetene. U většiny ovocných stromů dávám... celý příspěvek >
Tyčková rajčata, 13.3.2016
Dobré, jen bych nevěřil, že trubka zabodnutá v kbelíku udrží rajče, natož konstrukci proti dešti. V.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika