|
Prosím o radu s plotostřihem Hecht 9247, 29.5.2015 I ten olej od husqvarny je naprosto v pořadku do tohoto stroje neli lepší :-) VM |
 |
Oprava pily Stihl MS 270, 5.5.2015 Je to tak, teď jsem se ptal ve stihlu. Ale kdyby tam šmejdi dali ložisko standartního rozměru 15x35x11 tak ho mám za 45Kč rakouský... |
 |
|
 |
Oprava pily Stihl MS 270, 3.5.2015 Když už jsme u toho. Kolik stojí ložiska na klikovku k této pile ms270? Samozřejmě mají nestandartní rozměr a musí se koupit originál. |
 |
Pila k baraku, 27.4.2015 Správná volbaať Vám slouží!
Časem můžete i napsat jak jste s ní spokojený. Budem rádi
V.M. |
 |
HQ 266, 26.4.2015 No střiženéj klinek a pootoceny magneto bylo hned poznat po vysroubovani matky, která ho zajišťuje, ale nevím jak u této pily. |
 |
HQ 266, 26.4.2015 zdravim, no a co ta komprese? je dostatecna? taky sem takhle skladal pilu a jen sem tam prskla do karbce, pak sem zjistil, ze je strihlej klinek na magnetu. Presnou pozici vuci hrideli, utahnul poradne matku a byl klid, pila jede bez problemu..... celý příspěvek > |
 |
Gardetech c-58 problém se startem, 25.4.2015 jinak ta vaše pila je klasická číňanka, která se prodává snad ve všech barevných kombinacích pod různýma značkama. Jen některé dražší mají kvalitnější karburátory Walbro a lišty Oregon např. značka Hecht. Ta vaše je nejspíš čistokrevná čína.... celý příspěvek > |
 |
Gardetech c-58 problém se startem, 25.4.2015 Tak problém může být buď v nedostatku paliva pro zážeh nebo svíčka nehází (dostatečnou) jiskru. První co uděláte je, že vyšroubujte svíčku a podívejte se zda je mokrá. Pak zkuste motor protočit se zapojenou svíčkou na kabelu. Svíčku se musí tělem... celý příspěvek > |
 |
Pila k baraku, 23.4.2015 video pěkné, ale my se bavíme víceméně o hobby pilkách nikoli o profi. V hobby kat. dle mého vede Stihl spolu s Dolmarem. Prodejce Stihl nejsem. Ve farm kategorii bych rozhodně doporučil Dolmar PS420 nebo vyšší level PS500 atd.
V.M. |
 |
Pila k baraku, 23.4.2015 Za toho hobíka se omlouvám panu zakladateli. Ale z úvodu to tak vyznělo. Až pak jste se rozepsal, že jste profík. Každopádně dejte vědět, co jste vymyslel.
V.M. |
 |
|
 |
Pila k baraku, 23.4.2015 Prodejce pil opravdu nejsem. Hned z kraje jsem doporučil i pilu Dolmar. Ale Stihl v danné kategorii tu má hodně pilařů a tesařů kolem nás. A že by si zrovna někdo stěžoval na nefunkční mazání, kvalitů plastů atd. jsem nezaznamenal.
Co jsem kdy... celý příspěvek > |
 |
Pila k baraku, 22.4.2015 Nesmysl! |
 |
Pila k baraku, 22.4.2015 Dobrý nesmysl srovnávat pilu H135 s objemem motoru 41ccm a MS181 s objemem 31,8ccm. Stihl v objemu 40ccm je až 231 s 2kW a ta by natrhla prdel H135 jako nic. :-)
Takže toto video nevypovída absolutně o ničem.
V.M. |
 |
Pila k baraku, 21.4.2015 Jaké potíže s mazáním máte na mysli? Které komponenty se Vám nezdály? Bývá problém s olejovou hadičkou, ale dá se to vyřešit jednou pro vždy. Nepoužíval jste BIO olej? Spoustu tesařů a profíků v lese na prořezávky ji používá ke spokojenosti.
Ale... celý příspěvek > |
 |
Pila k baraku, 20.4.2015 Dobrý den, na novodobou Husqvarnu (ve vaší asi hobby kategorii) radši zapomeňte. Už není co bývala. Jednoznačně volte Stihl a to konkrétně MS181 nebo naši oblíbenou MS211 :-) Pokud chcete ale lepší poměr cena/výkon, volte něco z hobby nabídky od... celý příspěvek > |
 |