Příspěvky uživatele - 4.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak stanovit obsah C vitamínu v moštu?, 24.7.2008
No pokud se dobře pamatuji, existuje oxidimetrická titrační (tedy "low tech") metoda za pomoci dichlorfenolindofenolu. Titrační metody jsou principielně proveditelné i v kuchyni (řada vinných sklepů má kontrolní laborčičku někde v koutě),... celý příspěvek >
Husqvarna R 152SVH-BBC, 27.5.2008
Chtěl jsem se zeptat, jak funguje tubus vedení trávy do koše. Zda se nezahlcuje a nezůstává tam tráva. Dále se mi zdá složitý odpojování koše, který je volně zavěšen na řídítkách a vysoko.
Husqvarna 340, 10.5.2008
I já souhlasím s názorem, že HQ 340 je pila, která cenově již není výhodná. Moc se mi líbí nabídka Dolmarek, které mají nové řady pil a teď si vybírám PS 420 což se s 340 nedá technicky srovnat a cenově je velmi přijatelná. I přesto,... celý příspěvek >
vhodná hrušeň, 23.3.2008
Trochu vidím do jabloní. Ve starých delší dobu neřezaných sadech se mi habituelně nejvíc líbí Boscoop. Je to ale pouze subjektivní názor. Někdo může mít rád jiné typy korun.
Hrušeň na Křivoklátsku, 22.3.2008
Ne všechny hrušňové podnože snášejí vyšší obsah Ca, což může být v krasu problém.
Hrušeň na Křivoklátsku, 22.3.2008
Jižní svahy u Berounky jsou dobré. Výběr máte široký. Hornbach není nejlepší místo pro nakupování jakýchkoli rostlin. Pokud chcete menší strom, je to spíš záležitost podnože než odrůdy.
jak zamezit dalšímu růstu vrby?, 11.3.2008
Dobré dopoledne, na nově koupeném pozemku mám cca 40 mb živého plotu z vrby, který chci odstranit. Neznáte, prosím, někdo variantu za vytrhání kořenů? Např. uříznutí u země a do následných vyvrtaných dír nalít nějaký roztok, který zapříčiní odumření... celý příspěvek >
konvalinky, 7.1.2008
Dobrý den, prosím poraďte mi. Sháním pro babičku do smuteční vazby konvalinky. Měla je moc ráda, ale nevím, kde je teď v lednu sehnat? Děkuji za jakékoliv info Lenka
salix caprea pendula, 2.12.2007
Letos na začátku října jsem zasadila tutu roubovanou převislou vrbu. Chtěla bych se zeptat kdy a jakým způsobem ji stříhat, abych neudělala víc škody než užitku. Má zatím pouze 5-6 prutů, co dělat aby zkošatěla? Moc díky za případné odpovědi HaT
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika