Příspěvky uživatele - 220.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Marný boj s puklicí, 31.3.2014
To jako namydlit si hadřík a stírat list po listu nebo nastrouhat mýdlo a udělat roztok na postřik?
Jaro 2014, 27.3.2014 Obsahuje fotku
Taky nám to kvete i po mrazíku!
Kdy a jak stříhat trubač?, 25.3.2014
Něco podobného jako vistárie, že jo? Známému její kořeny prorostly i mezi odpadní potrubí a ucpaly mu odtok vody z domu a tak musela letitá nádhera dvakrát do roka kvtoucí okamžitě pryč. Trubač mámu plotu a chci jej vést po celé délce, protože když... celý příspěvek >
Marný boj s puklicí, 25.3.2014
Také mám dobré zkušenosti s Mospylanem. Sice se musí měřit na ředění ale mám ho u víc jak 5 let a stále učinkuje.
Kdy a jak stříhat trubač?, 25.3.2014
Koupila jsem si na výstavě trubač a ž druhým rokem začal krásně kvést. Nasadila jsem si ho k plotu. Hrozně se rozrosl a tak chci vědět jak jej mám zabrzdit v rozjezdu. Jestli se může řádně oholit a pak znovu obroste nebo jen zastříhnout některé konce... celý příspěvek >
Tulipány - díry v listech, 23.3.2014 Obsahuje fotku
Taky jsem objevila díry na listech a květech. Bez chemie ani krok.
Marný boj s puklicí, 23.3.2014
Už jednou jsem odstraňovala puklici z orchidejí. Všechny listy i stvoly jsem pečlivě umyla mokrým hadříkem pak postříkala celou rostlinu i s hlínou mospilanem a pevně doufala, že mám od této potvory nadobro pokoj a ejhle , vystrčila růžky... celý příspěvek >
Jaro 2014, 19.3.2014 Obsahuje fotku
A tohle i vykvetlo místo bledulí. Cibulky byly v originálním sáčku ze zahradnictví.
Jaro 2014, 11.3.2014 Obsahuje fotku
Taky mi už vykvetl první skalkový tulipán.
Popínavá růže, 5.3.2014
Prosím o radu jak správně zastříhnout popínavku? Zjistila jsem, že je po odkvětu jí narostly velké nové šlahouny, a to jsou nové přírůstky na letošní kvetení. Můžu je malinko sestříhnout? Zdá se mi, že má moc dlouhé větve, některé až po zem. Jak... celý příspěvek >
Krása orchidejí, 1.3.2014 Obsahuje fotku
Posílám několik foto z výstavy. Bylo na co se dívat.R
Vysévání letniček, 6.2.2014
Prosím o radu. Jak hluboko se vsazují semena petúnek, surfínek a gazánií do substrátu? Vloni mi gazánie skoro nevzešly a surfínky též málo a pozdě. Stačí jen přimáčknout semenínka nabo zahrnout v 1/2 cm řádku?
Pokojový ibišek - rada, 24.1.2014
Pokojový ibišek přežije i v chladnější místnosti nechce moc zalévat jinak odejde. Pokud je zelený tak nehrozí, že by odešel nadobro, listy opět vyraší. Přesazovat jej v zimě není vhodné. Koncem února se zastřihují větve o jednu třetinu a pak jej... celý příspěvek >
Jak pěstovat tuto pokojovku?, 19.1.2014 Obsahuje fotku
Dostala jsem ji jako dárek. Objevila jsem na ní dokonce i poupě. Přikládám foto tak prosím poraďte. R
Opadávání listů, 17.1.2014 Obsahuje fotku
Prosím o radu. Před rokem jsem si tuto pokojovku koupila a nemohu přijít na problém proč mi stále žloutnou opadávají listy. Chtěla bych ji košatou a nevím kde dělám chybu. Jestli vyžaduje málo zalévat nebo jen do misky tak mi prosím poraďte. Už ani... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika