Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2015, 15.1.2015 Ja som vymyslela toto len to este treba nejak spevnit a ukotvit dobre az po jednej burke nezbieram u susedov :))))
no som zvedava na tie komenty :D
Kristína
Papriky 2015, 11.1.2015 Ja už túžobne čakám kedy dorazí substrát a budem môcť tiež napísať že niečo už vyklíčilo, ale papriky len minimálne na balkón predsa len 550 mnm je na papriky asi privysko nejaks a nedarí vonku max ten balkón foliak nemáme
na radu známeho u nás... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 11.1.2015 To by som bola p. Vladimír veľmi rada. Naisto teda pôjdem do torina, ostatne Tipo, Toro mozno aspon po rastline až to fakt porovnam.
- ešte nemôžem vysievať lebo u nas sú ešte všetci zaspatý a nemôžem zohnať výsevný substrát, le mam... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 11.1.2015 Ďakujem to je super co už nevymyslia
(akurat som si stihala apku osobného trenera už to som hikala :))
ale toto je jedinečné idem stiahnuť
Rajčata pro sezónu 2015, 7.1.2015 Ďakujem p. Vladimír
Naozaj hodnotné rady a pekne spracovaný prehľad
Sumer cider som chcela veľmi vyskúšať ale nebudem brať z dobrasemena asi nič - dosť zle podmienky na posielanie do zahraničia nakup nad 600 KC a 250 KC postovne - to sa mi... celý příspěvek >