Příspěvky uživatele - 59.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2015, 15.1.2015 Obsahuje fotku
Ja som vymyslela toto len to este treba nejak spevnit a ukotvit dobre az po jednej burke nezbieram u susedov :)))) no som zvedava na tie komenty :D Kristína
Papriky 2015, 11.1.2015
Ja už túžobne čakám kedy dorazí substrát a budem môcť tiež napísať že niečo už vyklíčilo, ale papriky len minimálne na balkón predsa len 550 mnm je na papriky asi privysko nejaks a nedarí vonku max ten balkón foliak nemáme na radu známeho u nás... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 11.1.2015
To by som bola p. Vladimír   veľmi rada. Naisto teda pôjdem do torina, ostatne Tipo, Toro mozno aspon po rastline až to fakt porovnam. - ešte nemôžem vysievať lebo u nas sú ešte všetci zaspatý a nemôžem zohnať výsevný substrát, le mam... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 11.1.2015
Ďakujem to je super co už nevymyslia (akurat som si stihala apku osobného trenera už to som hikala :)) ale toto je jedinečné idem stiahnuť
Rajčata pro sezónu 2015, 7.1.2015
Ďakujem p. Vladimír Naozaj hodnotné rady a pekne spracovaný prehľad Sumer cider som chcela veľmi vyskúšať ale nebudem brať z dobrasemena asi nič - dosť zle podmienky na posielanie do zahraničia nakup nad 600 KC a 250 KC postovne - to sa mi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika