|
Příspěvky uživatele - 146.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Popínavá rostlina na slunce pro zakrytí drát. plotu, 14.12.2014 Chtěla bych se zeptat na růst zimolezu h. - na obrázcích, které jsem vygooglila, je to dost velký keř. Potřebovala bych na drátěný plot něco, co ho pokud možno stejnoměrně poroste a neudělá dole holé stonky a nahoře obrovskou "bambuli".
Jak vám... celý příspěvek > |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 13.12.2014 Růže řezat teď??? |  |
|  | Led a polámané větvičky, 3.12.2014  Dobrý den,
zahrada nám zamrzla v ledu, což by nevadilo, ale objevila jsem polámané větvičky u keřů, růží... co s tím - ustřihnout, neustřihnout? Růže se stříhají před jarem, ale asi nebude k ničemu nechat napůl ulomený výhon?
Na fotky jsem ty... celý příspěvek > |  | Neznámý keř, 25.11.2014  Přidávám lepší fotky, snad to pomůže. Pachatel je tam kvůli lepšímu odhadu velikosti, keřík máme zasazený asi rok. Určitě to nemá být velký, rozložitý keř, máme málo místa. :-)
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 18.11.2014 A můžu se zeptat, odkud semínka objednáváte? Nebo už jedete jen ze svých zásob? |  | Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 18.11.2014 "Ta pravá pravda" asi bude tam, že každý píše o tom, co roste nebo neroste pod tím jeho ořešákem. Není nutné hned vyšilovat... |  | Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 17.11.2014 :-) vidím, že názory jsou různé. Něco zkusíme a uvidíme, co z toho bude. Plochy na sběr spadaných ořechů bude i tak dost - jde jen o pruh hlíny.
|  | Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 17.11.2014 Postupně budeme zkulturňovat dosud nepěkný kout u naší zdi, pod sousedovým maxiořešákem. Zatím tam vlastně neroste nic, jen bezy, prastará vinná réva, kopřivy. Jinak holá hlína. Je tam takový světlý stín, spíš vlhčeji.
V různých zdrojích je různá... celý příspěvek > |  | Dotaz - šípky z růží, 14.11.2014  Dobrý den,
je normální, aby šípky vypadaly takto?
|  | Lichořeřišnice, 1.11.2014 Otázka k semenům - musí být zaschlá, hnědá, nebo jsou vyzrálá už zelená? Zvažuji menší zlo - sklidit semena už zelená, nebo riskovat, že přemrznou... :-( |  |
|  | Čínský olověnec, 27.10.2014 Dobrý den,
potřebovala bych zjistit, jak vypadá čínský olověnec po zimě? Opadají lístečky, stonky zůstanou, nebo to celé odehnije a na jaře vyrazí znovu?
A pokud ho někdo pěstujete v nádobách - jak moc ho chráníte před zimou? Balíte květináč,... celý příspěvek > |  | Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 19.10.2014 Asi to nebude jenom tím, že je utrhli nezralé - spíš bude to kombinace nezralosti, odrůdy (která je tvrdá, snadno se nenamačká a rychle nekazí, zároveň ale nemá chuť) a faktu, že rostou divně - v halách z vodního roztoku. Jsou to umělé věci,... celý příspěvek > |  | Podzimní truhliky, 19.10.2014 Sesadila jsem podzimní truhlíky - chrizantémky, trávy, macešky - co s truhlíkem potom v mrazech? Uchováváte to někde na další rok? Nebo prostě větší mráz podzimní výzdobu končí a pak zas až zasadíte letní verzi?
Tuhlíky jsou plasťáky,... celý příspěvek > |  | Zdravé jahody, 8.8.2014 Dobrý den,
poradíte druh jahod, které nevyžadují chemické postřiky a jsou odolné vůči chorobám?
|  | Zelenina v truhlíku, 4.8.2014 Mě vyrostla rajčata mezi balkonovkama (semínka v kompostu...) - a vypadá to docela pěkně, protože mám kytky v truhlíkách laděné do červeno -oranžova, takže se hodí :-) Ale to jsme nechtěli na úrodu, tak je držím hodně zkrátka, s jednou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|