|
Příspěvky uživatele - 234.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fazole Adzuki, 22.5.2014 Předpokládám, že pokud budou čerstvé, určitě je lze zasít. Sela jsem také koupené velké hnědé fazole, psáno země původu Čína a klíčily perfektně, skoro 100 %. V.L. |  | Samice, 20.5.2014 Sunar je asi možná alternativa polotučného mléka, ale nevím jak jinak chcete dosáhnout 13% tučnosti mléka králice. Samotný sunar je v případě králíčat naprosto nedostatečný, chybí jak tuk, tak bílkoviny. Možná tak lze trochu přikrmit a nebo dokrmit... celý příspěvek > |  |
|  | Odlišení sadby okurek, cuket a hokaido, 18.5.2014 Podle mne je obr.1a totéž jako 2. Všimněte tmavé skvrny na levém děložním listu, stejné postavení u kraje květníku i celá vizáž. Č.3 taktéž typuji hokajdo. V.L. |  | Pórek mezi řádky špenátu?, 14.5.2014 Z hlediska reakce plodin mezi sebou nelze nic namítat, ale spíš bych přemýšlela nad potřebou sázet porek do rigolu, který se později přihrne a získá se tak vyšší bílá část porku. Nasázela bych takto jen část k nejrychlejší spotřebě, ostatní pak... celý příspěvek > |  | Králíček nejí, nepije, nekadí, 11.5.2014 Přeléčením králíka proti kokcidioze nic nepokazíte, má-li i jen část příznaků, léčba je vhodná. Pro jednoho králíka požádejte veterináře o poskytnutí jen menšího množství léku, ať nekupujete celé velké balení. Vlasta L. |  | Přehuštěné/omotané kořeny sazenice rajčat, 10.5.2014 Bal nijak nenarušujte, spíše kvitujte s povděkěm, že kořeny jsou pěkné a zdravé. Rajče rychle zakoření do okolí, jeho kořenový systém je diametrálně odlišný od azalek (ty mají velmi jemné a tenké vlášení). V.L. |  | Nové plemeno Isa Brown Red, 7.5.2014 Doporučuji nechat v klidu, adaptace může trvat i 2-3 dny, zpravidla však méně. Je třeba, aby v místě krmení bylo světlo, aby viděly na potravu. Byly nejspíše odchovány v hale, kde se snimi nikdo nemazlil, musí si tudíž samy postupně zvyknout na nové... celý příspěvek > |  | Jak donutit slepici, aby sedla, 26.4.2014 Jedná-li se o mladou slepici, pak je to nejspíš deficitem minerálních látek. I když skořápky žere, nestačí doplnit potřeby při vysoké snášce, je třeba ještě dodatečný přísun doplňku, např.Plastin. U starší slepice se toto objevuje při konci... celý příspěvek > |  | Nejake rady do zacatku?, 25.4.2014 Ještě k připojení dalších plemených kusů. Jestliže budete chtít svůj vlastní odchov a pořídíte nějaké plemeno i s kohoutem, musíte počítat s oddělením, jinak se Vám bude pářit vše dohromady. Vlasta L. |  | Nejake rady do zacatku?, 25.4.2014 Nevím, co si představujete pod pojmem krmení v koncentrácích. Kompletní krmné směsi, které se nosnicím zkrmují, budou mít v podstatě stejné složení jako ta, kterou jste koupil od dotyčné firmy. Možná v ní nejsou přidána barviva, jinak musí obsahovat... celý příspěvek > |  |
|  | Může blojler snášet?, 23.4.2014 To je tedy smůla, ale hlavně nezodpovědnost prodejce, jakou podal informaci. Pokud chcete mít produkci vajec, tak rozhodně brojlery nenechávejte. Dokrmte a včas snězte. Pořiďte buď přímo kuřice nosných hybridů, které se dnes běžně prodávají, nebo... celý příspěvek > |  | Může blojler snášet?, 22.4.2014 Doufám, že máte na mysli brojlery. Samozřejmě, že slepička snášet může, snáška je ale nesrovnatelně nižší než u nosných hybridů nebo i ostatních nosných plemen. Taktéž i později pohlavně dospívají. Vlasta L. |  | "Padání" rostlin s děložními lístky, 18.4.2014 Totéž se mi stalo i u sadby paprik, doma v kelímku. Po zevrubném prozkoumání jsem našla ani ne 1 cm velkého slimáčka, který byl zavrtaný v substrátu (kompost). V pařníku tito mrňouskové decimují sadbu salátu i košťálovin. Lovím je pod položenými... celý příspěvek > |  | Slepice mi skočila na záda, 15.4.2014 Asi bych z toho nedělala žádnou vědu, prostě Vás běžela přivítat a nějak jí to nevyšlo. Když ráno vstupuji ke slípkám, tak mi klovou nohy i ruce, přitom švitoří a pletou se, také klovou do tkaniček na botách a "tahají žížaly", hlavně ale chtějí... celý příspěvek > |  | Odrůda jahod, 28.3.2014 Jahody nechte v zemi, nemůžete s nimi jen tak hýbat, to jim přerušíte růst a připravíte se o kvalitní úrodu. Jestliže se přes zimu zemina slehla a sazenice jsou vystouplé nad povrchem, přímáčkněte je a okolo nich a mezi ně dosypte buď kompost nebo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|