Příspěvky uživatele - 77.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
kostná múčka, 6.5.2008
Bohaté, to jemožná trochu silné slovo. Nicméně ano, fosfor kostní moučka obsahuje. Navíc zlepšuje strukturu půdy a v drobných úlomcích spongiozních kostí se dobře daří půdním mikrobům. Je to především hnojivo pro pěstitele nepříliš milující... celý příspěvek >
ovocní stromy a thůje, 2.5.2008
Tůje mohou škodit ovocným stromům tak, že jim stíní, případně odebírají živiny. To je ze vzdálenosti 10 metrů nepravděpodobné. Že by škodily plodům, jsem neslyšel.
Zahrada je hra, 2.5.2008
Blbne se po každém alkoholu. Čím je kvalitnější, tím se blbne méně. Nejspí záleží na přítomnosti jiných alkholů, aldehydů, alkoholových cukrů a jiných balastů, které vznikají při zpracování, některé ale již při kvašení (např.  malé množství... celý příspěvek >
mečiky, 2.5.2008
Oloupat před výsadbou se cibule mají - k čemu taky ty zaschlé sukýnky. Pochybuji ovšem že by jejich ponechání mělo výrazně zhoršující vliv na kvalitu květů. Spíš velikost cibulí, výživa, ochrana před třásnnkami, aj.
Bubnová kontra lištová sekačka - výhody a nevýhody?, 30.4.2008
Výhodou lištovky bude asi širší pokos, tedy rychlejší posečení velkých rovných ploch. S bubnovkou se lépe manévruje.
Bubnová kontra lištová sekačka - výhody a nevýhody?, 30.4.2008
Dřív jsm měl lištovou sekačku a nebyl to šťastný model. Nejvíc mi vadilo, že trávu nekladla na stranu do řádků, takže se po ní šlapalo. S bubnovkou se mi seče líp. Ale uvedený stroj AL-KO jsem neviděl.
Kompost - popel z uhlí, 30.4.2008
Příliš mnoho síry v uhelném popelu neprospívá ani okrasným rostlinám
Výmladky švestek po celém sadu, 28.4.2008
Dobře, tak 25 let je starý sad, když myslíte. Žádným herbicidem na své zahradě nestříkám. Výmladky odstraním na jaře jednosečnými nůžkami, v sezóně pak travní sekačkou.    Ve velkovýrobě se dříve používaly na výmladky a obrost na kmínku... celý příspěvek >
Sekačka Husqvarna - jaký pojezd?, 28.4.2008
Každý pojezd má své výhody a nevýhody. Zadní lépe sedí a méně prokluzují kola. Přední pohon při otáčení a zastavení netřeba pokaždé vypínat, stačí nazdvihnout.  Oblíbenější a častější je pohon zadních kol
Co teď s kadeřavostí?, 28.4.2008
Není to spíš na rybízu?
křemenec ve skalce, 28.4.2008
Myslím, že na skalku je vhodný takový kámen, který se Vám líbí.
Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 28.4.2008
Doporučuji před výměnou oleje vyjet nebo vylít benzín. Při naklánění sekačky a hledání šroubu na dně často vytéká horem.
Je už čas na stříkání jabloní - Kumulus/Polygram?, 16.4.2008
Deset až patnáct roků neřezané stromy nemusejí být drasticky zanedbané, pokud se jedná o vyšší tvary jabloní odrůd pomalého vývoje. Znám sad, v němž stromy nebyly řezány od války a vede se jim kupodivu docela dobře.     S... celý příspěvek >
Meruňka na minizahradu, 16.4.2008
Zkušenosti s podnožmi nemám, ale empiricky (analogicky podle švestek) by měly mít slabší růst jiné slivoňové podnože - semenáče Durancie, Wangheimovy, Zelené renklódy, špendlíku, St.Julien, Damas C, Marunke, případně moderní meruňkové podnože -... celý příspěvek >
Vertikulátor Wolf-Garden, Yard-Man nebo jiný? (vertikutátor) , 16.4.2008
Možná pružiny neumím používat, jejich smyslmi však uniká. Rádsi nechám poradit.  Zkusil jsem je jen jednou. Nože jsou super, pružiny mi přijdou zbytečné.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika