Příspěvky uživatele - 77.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jakou jabloň do 650m n/m, 1.9.2008
Každý ale mluvíme o něčem jiném.  V podstatě myslíme podobně.    Jinak mi nepřipadá, že toto zahradní fórum je hlavně o postřicích, mám pocit, že 80% píspěvků se týká řetězových pil a motorových olejů.
Gascoigneho šarlatové, 1.9.2008
Jablko je to krásné s kyprou lahodnou dužinou. Cením si na něm ještě jednu vlastnost - již podle pohledu je nezaměnitelné s jiným. Bohužel letošní rok - s mimořádně silným tlakem monilie - jim příliš nesvědčí 
Choroby a škůdci peckovin, 1.9.2008
To bude nejspíš suchá skvrnitost listů peckovin, tzv. dírkovitost, houbová choroba. Není extra nebezpečná.
čistecké lahůdkové, 1.9.2008
Podnož pod Čistcké je asi možno použít jakoukoli, záleží na tom, jak velký chcete mít strom.  Doporučovao se jej pěstovat spíš ve volných než přísně vedených tvarech
Durancie - zlute plody, 1.9.2008
Pak to nejsou durancie
jakou jabloň do 650m n/m, 1.9.2008
Ono je to trochu i o smyslu fóra. Asi nikdo nebude vznášet dotaz jak pěstovat rostliny bez zásahu člověka, že.    Jinak si nemyslím, že dnes je v módě být zahrádkářem.To bývalo tak v 70. a 80. letech. Akorát neexistovaly netová fóra a... celý příspěvek >
Hrušeň Clappova, 27.8.2008
Pálenku po přivezení z palírny nechávám vyvětrat otevřenou alespoň měsíc. V posledních letech ji skladuj v otevřeném demižonu trvale - jen přikrytou tkaninou, aby se do hrdla neprášilo. V chladné komoře, pochopitelně. Za rok ztratí asi 1% alkoholu,... celý příspěvek >
Durancie, 25.8.2008
Možná stačilo, ale já bych je asi vysadil od sebe dál,
Durancie, 25.8.2008
Asi dobrý, mirabelky tvoří menší koruny než durancie. Co ale s plody ze tří mirabelek? I jeden strom je mnoho...
Choroba nebo zvrat jabloně Doris?, 25.8.2008
Nevím, jakou máte literaturu, Podle mě odrůda Doris rezistentní vůči strupovitosti nikdy nebyla.
Jaký druh švestky na slivovici?, 25.8.2008
Z jakých vybíráte? Pochybuji, že máte k dispozici nabídku všech odrůd, co existují.   Vzpomínám, že někdo z diskutujícíh píše na téma vhodnost jednotlivých odrůd švestek na pálení snad bakalářskou práci a žádal, zda někomu neplodí Top... celý příspěvek >
Nakládání paprik, 14.8.2008
Ne všechna umělá sladiádla snášejí teplnou úpravu. V tomto je sacharin obvykle těžko zastupitelný.
Rajčata - recepty, 5.8.2008
Recept je uveden v malé kmížce Dneska vařím já z edice OKO v 60. letech.    Rajčata pocházejí, tušíkm, z Ameriky, takže ti Číňani byli taky nejspíš na táboře - v prérii.
měď ve vodě obecně (?), 5.8.2008
Vylití vody z konvice usazení kamene nepomůže. Podle mě záleží na vodě. V práci (voda z jiného zdroje) jsem denně používal ve stejném režimu konvici 6 let a neusadilo se nic. Tentýž typ konvice mám doma a po dvou uvaření (a vylití) vody lze... celý příspěvek >
podzimní postřik jabloní, 5.8.2008
Údajně 5% močovinou spolu s 1% boraxem. Sám jsem ale nikdy na podzim nestříkal. Taky proto, že poslední jablka (třeba Idaredy) sklízím až při či po opadu listů.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika