|
Příspěvky uživatele - 243.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kumato, 1.11.2022 Kumata prodávají v Makru, pravidelne si je na podzim ci na jare koupim, semínka nechám zaschnout na papírové utěrce - klíčivost stejná jako běžné odrůdy, potvrzuji menší výnos. Chutove mi vyhovují, ale letos byla neuveritelne tuhá slupka, bez... celý příspěvek > |  | Plazivý plevel - identifikace, 24.5.2015 Ano! Dívám se na wikipedii a zdá se, že je to ono... mám radost, údajně je ta potvora dokonce okrasná... :-)
Děkuji moc! |  |
|  | Plazivý plevel - identifikace, 24.5.2015  Dobrý den,
pomohl by mi někdo prosím identifikovat tento plevel?
Začalo se to minulý rok šířit po zahradě, zatím mi to až tak nevadí, protože to brání růstu jiného plevele, ale říkám si, zda to není nějak přehnaně invazivní a... celý příspěvek > |  | Řez třešně, 9.1.2015  ještě jeden pohled |  | Řez třešně, 9.1.2015  Dobrý den,
chtěl bych poradit jak provést výchovný řez u třešně Regina na podnoži Gisela 6 vysezené na jaře 2013. třešeň neroste tak něják jak by měla. Spodní boční obrost je ve výšce cca 60cm nad zemí a přemýšlím zda tyto 2 spodní větve... celý příspěvek > |  | Řez třešně, 24.12.2014  Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na řez třešně před 2 lety jsem zde dávál foto 4 leté třešně zřejmě na nějáké bujně rostoucí podnoži. Nyní po dvou letech přikládám foto stromku po mém zásahu řezem v předchozích dvou letech. Chtěl bych znát Váš... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|