|
Příspěvky uživatele - 44.229
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stopy ve sněhu, 4.1.2015 Děkuji za radu a Lucka jméno mé (slečna již dávno ne) a těší mě Josefe . Jakmile opět na něco takového na zahradě narazím, vyfotím s metrem. Doufám ale, že už nenarazím...
A žádné krmítko tam nemáme, vlastně nic, co by se dalo jíst. V... celý příspěvek > |  | Stopy ve sněhu, 4.1.2015 Děkuji moc a jakmile napadne nový sníh a opět se vyskytnou stopy (doufám, že už nevyskytnou), fotku pořídím i s měřítkem. Lucka - dcera Zdeňka |  |
|  | Stopy ve sněhu, 4.1.2015 My kanálky nemáme. A nejsou ani v okolí. Ale děkuji za radu. |  | Stopy ve sněhu, 4.1.2015 My kanálky v okolí nemáme a nejsou ani v okolí. |  | Stopy ve sněhu, 3.1.2015 Tak co tedy myslíte Vy? Děkuji. |  | Stopy ve sněhu, 3.1.2015 Děkuji moc, potěšil jste mě. Veverka by byla fajn. Vlastně brala bych cokoliv - i slona, jen prosím ty myši ne! |  | Stopy ve sněhu, 1.1.2015 Děkuji Vám za vyjasnění. Ano, pecky trnek - to je ono! Vžyť my jich kolem zahrady máme plno. Vidíte, to mě nenapadlo ! |  | Stopy ve sněhu, 1.1.2015  A ještě druhá fotka... |  | Stopy ve sněhu, 1.1.2015  Také mě to udivilo... Tady přikládám fotky. Myslím, že hovínka jsou již pár dní stará. Velikost tak 3 - 4 cm na délku - šířka 0, 5 - 1 cm. Ty pecky tam jsou. Že by byl náš nezmámý v lese u dvanácti měsíčků?
PS: A teď koukám, že... celý příspěvek > |  | Stopy ve sněhu, 1.1.2015  Ano, stopy tam pokračují. Přikládám fotku. Děkuji za odpověď. Zdeňkova dcera. |  |
|  | Stopy ve sněhu, 1.1.2015 Děkujeme za Vaše odpovědi. A ještě dodám, že kousek od stop byla hovínka s peckama od třešní. Myslela jsem, že je to kuna... nebo lasička? Zdeňkova dcera. |  | Stopy ve sněhu, 1.1.2015 Já jen doplním k otázce tatínka Zdeňka, že domek je na okraji obce u pole, louky a nedaleko malého potůčku. Soused je jeden - ne trvale žijící a velmi pořádný. V domku v současné době nikdo nebydlí, všude je uklizeno, čisto, žádná domácí zvířada.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|