|
Příspěvky uživatele - 146.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dlužicha - Heuchera - trvalka nejen do polostínu?, 29.7.2014 :-) bezva.
Ale na nějaké fotce co jsem vygooglila, vypadal takto i caramel. Možná je ale víc do hněda (hádám podle názvu).
To jsou zase nové světy :-))))) |  | Dlužicha - Heuchera - trvalka nejen do polostínu?, 28.7.2014 Je to možné, ale i tohle je podobné - Heuchera " Southern Comfort " ® - dlužicha
|  |
|  | Dlužicha - Heuchera - trvalka nejen do polostínu?, 28.7.2014  Přihazuju fotku naší krasavice :-) Jen jsem si nevšimla, že kupuji bez cedulky - vygooglila jsem, že by to mohla být varianta karamel (jestli ten tedy má listy zespodu fialové).
Co myslíte? :-)
|  | Dlužicha - Heuchera - trvalka nejen do polostínu?, 27.7.2014 Dobrý den,
taky jsem si donesla dlužichu :-) a jen bych se chtěla zeptat, jestli vydrží v květináči, nebo potřebuje do záhonu? |  | Vyžínače a křovinořezy Stiga, 26.7.2014 Dobrý den,
máme Stiga sekačku, která přes naši nulovou péči a asi spíše nelaskavé zacházení funguje pořád výborně, takže u aku - vyžínače, který plánujeme na předzahrádku (jde o pár metrů) + dočištění okrajů po sekání, uvažujeme taky o této... celý příspěvek > |  | Vyžínač AL-KO GTLi 18V Comfort, 15.7.2014 Místo prý doprodaného akumulátorového vyžínače Stiga nabídli AL-KO GTLi 18V Comfort
Máte, prosím, někdo nějakou zkušenost s tím?
Děkuji!
|  | Pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 23.2.2014 Podařilo se někomu problém s hrabavými psy a záhonky vyřešit? Tedy myslím jinak, než že do nich pustí elektřinu? Chceme záhon i na dvoře, kde pobývá borderka, když nejsme doma. |  | Mochyně peruánská, 23.2.2014 Mně mochyně loni taky hrozně dlouho klíčila a nakonec rostla tak pomalu, že z toho nic nebylo. Po 5 měsících měly s bídou 15 cm. Někdo tu psal, že to pěstuje jakodvouleté - první rok to trochu naroste a druhý z toho vyroste ten keř s plody, jiní mají... celý příspěvek > |  | Rajče Duo, 22.2.2014 My měli zelenou zebru, červenou zebru a tigrellu, jen se mi pomátlo značení, tak nevím co bylo co, nějak to vypadalo všechno stejně. Vodnatější možná ano (hlavně ve srovnání se zde oblíbenými masiťáky :-)), ale výrazné chuti. |  | Rajče Duo, 22.2.2014 Vidíte, a mně zas ty pruhované chutnaly moc. Měli jsme asi 2-3 druhy včetně Tigrelly a byly to nejlepší rajčata, která jsme měli. Tady lidem hodně chutnají masitá rajčata, která pro mě jsou moučná - záleží prostě na chutí, ale nebála bych se to... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 14.2.2014 Můžu se zeptat na stránky, odkud byly?
|  | Paradajky 2014 - pestovanie vonku, 3.1.2014 Loni tu jela dlouhá rajčatová debata - pro pěstování venku i ve skleníku, zkuste to dohledat, bylo tam všechno i k osvětlení, termínům a tak.
|  | Roundup, 8.10.2013 Zrovna dneska se to objevilo...
|  | Proměna, 14.9.2013 Jen tak pro dokreslení, máme sousedku, která pracuje ve výzkumném ústavu, kde zkoumají i herbicidy, a říká, že když vidí, co to je za svinstvo, k ní na zahradu ani pole to nesmí, i kdyby se měla uplít k smrti.
A pokud by měl někdo pocit, že jde o... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 21.8.2013 Páni to je úroda. Tak doufám, že pryč je i rozmrzelost a zklamání a zbyla jen zasloužená zahradnická pýcha. :-) |  |
 |
|
|
|