Příspěvky uživatele - 39.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skleník od firmy VP skleníky, 5.8.2014
Mam sklenik V&P 3x5,5m. Koupil si ho svagr a postavil na zahrade u nej. Byl tam 2 roky a sklenik jsem pak stehoval ke me na zahradu (cca 5km), takze vyrezat skla, rozebrat a prevezt dodavkou - celkem to slo. Sklenik je sroubovany - celkem... celý příspěvek >
Skleník s beztlakovoou kapkovou závlahou z barelu, 5.8.2014
Pouzivam ve skelniku kapkovou zavlahu od Gardeny se spinacimi hodinami na kartu T1030 (funguji bez tlaku, 4 AA NiMh akumulatory), ktere mam napojene pres filtr (Gardena) na 200l sud s destovou vodou, ktery je umisten cca 50cm nad zemi. Zavlaha... celý příspěvek >
Půjčení vysavače, 28.7.2014
Já jezírko nevysávám, je s tím strašná jebačka. Jednou za rok, na jaře, jezírko vypustím a vyberu bahno. Pak napustím novou vodu. Musím zaklepat, moje jezírko je celkem biologicky aktivní, takže veškerý výkal z ryb se rozbourá na řasy a nebo to... celý příspěvek >
Zelená voda, 28.7.2014
Pokud je jezírko celodenně na slunci, tak se zelené vody nezbavíte nikdy. Správné jezírko má být v polostínu, tj. osluněné jen několik denně maximálně. Mladá jezírka (stará 1-3 roky) mají tendenci k zelené vodě, jelikož nejsou ještě osídlena... celý příspěvek >
Založení jezírka pro rybičky, 28.7.2014
Určitě aspoň zvětša zakopat, protože to bude teplotně stabilnější. Jinak obecně radši doporučuji udělat klasické foliové jezírko, stačí i 2,5-3m3 objem, s hloubkou uprostřed 0,8m+. Takové jezírko se dá vykopat i ručně. Po 3 letech je obvykle... celý příspěvek >
Homelite HCS 3335A, 22.3.2014
Prosím o pomoc. Koupil jsem na inzerát pilu Homelite HCS 3335A a sháním k ní manuál. S pilou nemám žádné zkušenosti a tak mi chybí základní údaje a vědomosti (např.o napínání řetězu, typ svíčky, údržba atd.). Děkuji Jarda D., jarda.dolik@seznam.cz
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 10.2.2014 Obsahuje fotku
Chlapi, pořídil jsem loni tento samotížný vakuový ohřev (jen pro bazén), ale asi jsem matla, protože samotížně se voda vrací do bazénu a zůstane jen v trubicích. A když jsem přoupil třícestný ventil s třemi ventily, tak i přes nastavený minimální... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika