Příspěvky uživatele - 103.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 31.12.2014
tak jsem neodolal a na nasl.rok jsem poridil Valdo, ktere me hl.tvarem zaujalo, z duvodu ceny osiva se urcite vyplati si osivo vzit-cena je snad stejna jakoby to byly hybridni odrudy... jak uz jsem zde psal, Datlo po letosku nebudu dale pestovat, ani... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 31.12.2014
no to jsem zvedav, letos mam Ferline, jakozto odrudu znacne odolnou proti plisni, uvidime :)
Štěpování révy - stratifikace, 25.12.2014
budu hned uprimny :) Jezisek mi prinesl roubovaci kleste a tudiz je chci vyuzit i na révu, jenze nemam onen box se spodn.vytapenim, jak tedy pokracovat..nesloby klas.bednu s hoblinami, raselinou atd, umistit k topeni doma? bude to mit nejaky efekt?... celý příspěvek >
Okurka Burpless tasty green, 23.12.2014
Tak jsem si objednal tuto odrudu na zkousku a jsem na ni zvedav, co jsem tak četl, asi se musi hodne vetrat foliak-nebude partenokarpicka, nicmene jake s ni mate zkusenosti?díky
Dýňové slavnosti Šebrov, 21.12.2014
ano, nic na tom neni, pokud se izuluje samičí kvet a samčí ne, chce to vyrazit na opyleni co nejdrive, nebot vcelky litaji brzxy a pyl tam treba kolem 11.hod.již být nemusí :)
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 20.12.2014
jedine co jsem kupoval z rajcat je Valdo a to prislo, jine odrudy me nezaujaly a misto nich mam vykonne F1 zahranicni hybridy, Semo cherry asi nejsou F1-predpokladam, takze z nich asi lze brat i semena
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 19.12.2014
no me nejvice na tamnim webu zaujalo rajce Licobello, nepestovat jej nekdo nahodou? pro letosek zkousim odrudu Ferline-klas.cervene, udajne vyssi odolnost na plisen, tak jsem zvedav
Vietnamská okurka, 15.12.2014
správný název bude Benincasa...
Cukrová řepa, 14.12.2014
diky za info, urcite to vyzkousim, jiz mam objednány semena řepy :)
Venkovní kala, 14.12.2014
pokud se jedná o hlizy letnich kal, tak se vysazuji ven na zahon podobne jako meciky, tez sklizen je podobna-v září/říjnu, jinymi slovy od konce dubna muzete vysazovat ven
Cukrová řepa, 13.12.2014
bělení je pro me urcite zbytecne a buh vi co se v tom pouziva, pokud tedy pomineme beleni atd a budu-li chtit ziskat jakesi kostky ci sypky material-aspon podobny cukru, jaky je postup?
Cukrová řepa, 13.12.2014
co vše děláte z této řepy a lze si doma nějak udělat cukr-má někdo vlastní recept?
Papriky 2015, 7.12.2014
jakozto temer vegetarian jim tedy hodne zeleniny tak se vari zelenina neustale a tak tech receptu na mene zname druhy znam vice, nicmene ten lilek načerno zkuste, lilku tam padne opravdu hafo :D
Papriky 2015, 5.12.2014
nechci tu,,zaplevelovat´´ toto téma, ale zkuste si zadat na netu lilek načerno-nejlépe s rýží a zkuste, je to mnamka!-navic tam padne hodne lilku, takze ja budu pestovat znacne mnozství i nadále :)
Papriky 2015, 5.12.2014
díky, take ji zkusim, mam to stesti, ze paprikam se venku dari vytecne, skoro lepe jak ve skleniku
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika