|
Příspěvky uživatele - 120.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fíkovník, 11.1.2015 no stačí mrknout na jejich fotogalerii nebo se tam osobně stavit, jako jsem to udělal já :-) |  | Fíkovník, 10.1.2015 souhlas, byl jsem u nej taky a mohu potvrdit. Má to normálně venku - veliký keře, nikde jsem tak velký v ČR neviděl a to jsem už projel ledasco. Plodí mu jako blázen. Měl tam sazeničku asi 10cm a měla 2 plody. To ale říkal, že má na ukázku plodnosti,... celý příspěvek > |  |
|  | Fíkovník, 2.1.2015 Hodně záleží jaký fíkovník máte, jaý má původ. Fíkovníky dlouhodobě pěstované v květináči a přes zimu v teple po vysazení ven hůře snášejí mrazy.
|  | Zkušenosti s fíkovníkem, 31.12.2014 Sazenice z Přibic doporučuji, je to tam prozkoušené a pěstují je tam dlouhodobě venku a spousty plodů mají každý rok. Doporučuji tam v létě nebo na podzim zajet je to mazec. Pán je moc ochotný a poradí, je vidět, že tomu rozumí. Vypadá to tam jak... celý příspěvek > |  | Fíkovník, 31.12.2014 ten neprodyšný materiál je možné dát až na další vrstvy. některé fíkovníky takto balím pár vrstev tkaniny, a pak desetkrát bublinkovou folii a je to v cajku. přes jakýkoliv zábal nakonec dávám i obyčejnou folii, ale musí mít někde nějakou dírku, aby... celý příspěvek > |  | Fíkovník, 31.12.2014 textilie se může dotýkat dřeva. Jen nedoporučuji aby s dřeva dotýkala folie, protože při změnně teploty se na ní sráží vlhkost, která dřevu neprospívá a při vyšší vlhkosti po více cyklech s teplotami nad nulou 10st. a víc začně brzy plesnivět. jen... celý příspěvek > |  | Banánovník červenolistý ensete ventricosum Maurelii pěstování, 27.12.2014  Další foto červeného banánovníku |  | Banánovník červenolistý ensete ventricosum Maurelii pěstování, 27.12.2014  Po četných dotazech jsem se zde rozhodl publikovat obecné informace obohacené o vlastní zkušenosti z úspěšného pěstování této neobyčejné rostliny, která proměnila naši zahradu v Přibicích na tropický ráj. (zdroj musov.cz oddíl rostliny)... celý příspěvek > |  | Fíkovník, 27.12.2014  Fík je lepší přeci jen na zimu zabalit, tenkovrstvá netkanka ale nepomůže. Pokud se balí tak smysluplný zábal je o tloušťce alespoň 5cm - např. silnovrstvá textilie- co se dává pod chodníky nebo pod rybníčky. lze použít suché listí, slámu,... celý příspěvek > |  | Fíkovník, 27.12.2014  Fíkovník Vás potěší jak jej lze jednoduše pěstovat. Pokud jste z chladnějších míst je zimní zahrada ideální. Pokud máte štěstí a jste z jihu, polabí nebo ostravska, nebo, bydlíte uprostřed většího města, tak je nejlepší vysadit jej ven. Jen... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|