Příspěvky uživatele - 120.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fíkovník, 11.1.2015
no stačí mrknout na jejich fotogalerii nebo se tam osobně stavit, jako jsem to udělal já :-)
Fíkovník, 10.1.2015
souhlas, byl jsem u nej taky a mohu potvrdit. Má to normálně venku - veliký keře, nikde jsem tak velký v ČR neviděl a to jsem už projel ledasco. Plodí mu jako blázen. Měl tam sazeničku asi 10cm a měla 2 plody. To ale říkal, že má na ukázku plodnosti,... celý příspěvek >
Fíkovník, 2.1.2015
Hodně záleží jaký fíkovník máte, jaý má původ. Fíkovníky dlouhodobě pěstované v květináči a přes zimu v teple po vysazení ven hůře snášejí mrazy.
Zkušenosti s fíkovníkem, 31.12.2014
Sazenice z Přibic doporučuji, je to tam prozkoušené a pěstují je tam dlouhodobě venku a spousty plodů mají každý rok. Doporučuji tam v létě nebo na podzim zajet je to mazec. Pán je moc ochotný a poradí, je vidět, že tomu rozumí. Vypadá to tam jak... celý příspěvek >
Fíkovník, 31.12.2014
ten neprodyšný materiál je možné dát až na další vrstvy. některé fíkovníky takto balím pár vrstev tkaniny, a pak desetkrát bublinkovou folii a je to v cajku. přes jakýkoliv zábal nakonec dávám i obyčejnou folii, ale musí mít někde nějakou dírku, aby... celý příspěvek >
Fíkovník, 31.12.2014
textilie se může dotýkat dřeva. Jen nedoporučuji aby s dřeva dotýkala folie, protože při změnně teploty se na ní sráží vlhkost, která dřevu neprospívá a při vyšší vlhkosti po více cyklech s teplotami nad nulou 10st. a víc začně brzy plesnivět. jen... celý příspěvek >
Banánovník červenolistý ensete ventricosum Maurelii pěstování, 27.12.2014 Obsahuje fotku
Další foto červeného banánovníku
Banánovník červenolistý ensete ventricosum Maurelii pěstování, 27.12.2014 Obsahuje fotku
Po četných dotazech jsem se zde rozhodl publikovat obecné informace obohacené o vlastní zkušenosti z úspěšného pěstování této neobyčejné rostliny, která proměnila naši zahradu v Přibicích na tropický ráj. (zdroj musov.cz oddíl rostliny)... celý příspěvek >
Fíkovník, 27.12.2014 Obsahuje fotku
Fík je lepší přeci jen na zimu zabalit, tenkovrstvá netkanka ale nepomůže. Pokud se balí tak smysluplný zábal je o tloušťce alespoň 5cm - např. silnovrstvá textilie- co se dává pod chodníky nebo pod rybníčky. lze použít suché listí, slámu,... celý příspěvek >
Fíkovník, 27.12.2014 Obsahuje fotku
Fíkovník Vás potěší jak jej lze jednoduše pěstovat. Pokud jste z chladnějších míst je zimní zahrada ideální.  Pokud máte štěstí a jste z jihu, polabí nebo ostravska, nebo, bydlíte uprostřed většího města, tak je nejlepší vysadit jej ven. Jen... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika