Příspěvky uživatele - 141.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nova pila - nelze nastartovat, 11.3.2008
Přesně tak jak jste tipoval. Pila běží jak hodinky a já jsem spokojenej, pila prý byla opravdu  zavzdušněná. Ještě jednou děkuji panu J.S. za rady, jsem rád že takový lidé existují a dokáží  poradit.
Nova pila - nelze nastartovat, 10.3.2008
Ano pilu jsem koupil přes internet, avšak u autorizovaného prodejce SOLO a pokud vím v hypermarketech se tato značka neprodává. Důvod je prostý, ač je to paradox, jsem majitel a zároveň též jediný zaměstnanec kamenného obchodu a protože v našem městě... celý příspěvek >
Nova pila - nelze nastartovat, 10.3.2008
Dnes, po příchodu z práce jsem ještě pilu zkusil nastartovat, již jevila snahu, ale jsem domluven se známím co dělal s pilou v lese, že se mi na ni zítra podívá, takže jsem jí dál nedráždil.
Nova pila - nelze nastartovat, 9.3.2008
Jiskru svíčka dává, v tom asi problém nebude. vstřik paliva do válce otvorem na svíčku jsem také zkoušel - jsem totiž modelář a nástřik paliva do modelář. motoru většinou pomůže při jeho startování, takže mě napadlo totéž zkusit u pily. ale bez... celý příspěvek >
Startoval jsem a startoval, ale nic.
Stal jsem se majitelem nove motor. pily Solo 635, je to má první motorová pila. Dnes jsem se jí pokoušel prvně nastartovat, ale marně. Snažil jsem se postupovat dle návodu, to je vytažený sytič, půl plyn a startování, ale motor neměl snahu ani... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika