|
Příspěvky uživatele - 146.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení názvu, 19.8.2013 Já z těch příspěvků pod tím (letmo čtených) nějak vyrozuměla, že to nemusí být mrazuvzdorné - koneckonců nevíme, kde kamarád bydlí, může být Jižan :-) Pokud to je tady v ČR, tak to je samozřejmě blbost. |  | Určení názvu, 19.8.2013 Ne e, je to tohle - zvané domácí štěstí, popisované jako odolné, ovšem já jsem s tím zatím moc úspěšná nebyla... :-)
|  |
|  | Sklizeň rajčat 2013, 19.8.2013 Ahoj, máte tu někdo zkušenost s firmou semena-osiva?
Z mnoha zakoupených druhů rajčat je nakonec většina typu Cherolla, červená švestka nikde, Tigrella nikde... Jen malé červené a velké červeně žíhané (červená zebra). Jo, a taky žlutou hrušku... celý příspěvek > |  | Alternativní pěstování rajčat, 18.8.2013 Tak my se taky můžeme "pochlubit" plísní - naštěstí jen málo, na 2 rostlinách pár plodů, zatím se zdá, že se nešíří.
Plody jsem otrhala, rostliny odsunula dál od ostatních a vypadá to, že to nějak půjde.
|  | Kočka na zahradě, 15.7.2013 S něčím, co píšete, souhlasím, ale něco je trochu nesmysl - třeba myslím, že drobných hlodavců zas až tak neubylo (ubylo uvnitř v domě, ale i tady bylo spousta diskusí ohledně myší, rejsků, křečků v zahradě. Křečka asi neuloví, ale svojí přítomností... celý příspěvek > |  | Pochlubte se květinami, 12.7.2013  Krasavice, co vyrostla sama... :-) |  | Rajčata - fleky na listech - co to je?, 11.7.2013  Tak tedy naše fleky. Jsou obvykle na dolních listech, vršky rostou pěkně a zdravě. Můžete na to, prosím, někdo mrknout, jestli a co řešit či neřešit.
|  |
 |
|
|
|