|
Příspěvky uživatele - 103.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda celeru, 4.5.2015 ja mel vloni Asterix a Neon a byl jsem s nimi spokojen, zadne dutiny, zadna septorioza, bile uvnitr... letos jeste odzkousim k temto Albin |  | Rajčata pro sezónu 2015, 4.5.2015 a odkud Lucie jste? |  |
|  | Moje nové tekvice 2014, 30.4.2015 onehdá jsem toto take delal, ale diky tomuto opatreni semena shnila, proto uz to takto radeji nedelam |  | Moje nové tekvice 2014, 30.4.2015 a jak vylezly ty ode mě? |  | Roztoč hruškový?, 30.4.2015 myslite Petře, že mohu Kumulus pouzit i nyni po odkvetu? navic je udajne Kumulues i do bio pestovani, proto jej uprednostním |  | Dicolor, 29.4.2015  z 25.4. Dicolor + Bohemica + Konference |  | Prosím o pomoc s určením rostliny, 27.4.2015 mela by to byt Hypericum calycinum - třezalka kalíškatá |  | Tykev Musquée de provence, 25.4.2015 plody teto velke muskatovky jsou velke, vhodna pro velkou rodinu, dobre se kraji, polevka je dobra, slupku jsem ani nemusel loupat, da se dalat i na sladko, marmelády a taky na džusy..jinak muskatove jsou vice narocne na teplo, zalezi odkud jste, ale... celý příspěvek > |  | Rozkvétání slivoní, 24.4.2015 take jsme meli Černošickou, ale tak pred 3roky jsme ji pokáceli, byla obrovská, o mnoho více než všechny jiné švestky, kmen snad až ve 2.2m, plody ale byly kulatejsi
|  | Dostupné barvy tulipánů, 24.4.2015 staci nyni zajet do Průhonic a uvidite paletu barev... |  |
|  | Keříčková rajčata vadnou, 23.4.2015 dejte sem foto, urcite to vice napoví.. |  | Třešeň, 19.4.2015 Naroubujte ještě jednu odrůdu do koruny nebo vysaďte ještě jednu třešeň jiné odrůdy. |  | Ranní mrazíky kolem 20.4.2015, 19.4.2015 Berounsko přežilo +0.6st, co se tak divam na mapu tak je to hodne rozdilne, asi nejvic me prekvapily stanice Strážnice a Kobylí -2,6st je uz nic moc, takze na jizni Morave muzou byt nejvic v klidu na Znojemsku kde je nejtepleji z jizni Moravy a... celý příspěvek > |  | Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 18.4.2015 já teda sel 4.3. a přesně za měsíc jsem mohl jíst, nyní již budou končit, počítám týden a dost...-takže akorád na osazení plodovou zeleninou.. |  | Rozkvétání slivoní, 18.4.2015 u nas kvetou obe Čačanské - najbolja i lepotica |  |
 |
|
|
|