|
Příspěvky uživatele - 2.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Typhlodromus pyri, 7.12.2014 U Sanmite ci Kironu (Ortus) neni (pokud se nepletu) uvadena zadna skodlivost, ale zase nejsou translaminarni. Ceska dokumentace od BASF je taky odflaknuta, nejen Masai, ale i diskutovany Stomp. Nema se do jahod pouzivat... celý příspěvek > |  | Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 7.12.2014 Řeč jde o tom, zda není škoda moč vylévat do záchodu, máme-li zahradu. Nikdo z nás chlévský hnůj vyrobit neumí.... Manipulace s lidskou moci je nehygienicka a neprakticka a podle mne i financne neefektivni. Chlevsky hnuj ci jina oranicka... celý příspěvek > |  |
|  | Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 7.12.2014 Urcite jsem nepopiral vhodnost organickych hnojiv, pouze mne zajimalo jak se konkrene nazyvaji udajne 'stimulatory rustu' v mocuvce. Lidskou ani detskou moc nepovazuji v nicem za lepsi, nez jina organicka... celý příspěvek > |  |
|
|
|