|
Příspěvky uživatele - 34.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černo-červená rajčata, 28.6.2008 Tak to je supercena |  | Černo-červená rajčata, 28.6.2008 Ty naše německý stály sáček 2 Eura, bylo tam tak 20 semen, měly jsme to s kamoškou každá jeden sáček na odrůdu (ale vysadily jsme mnohem míň) a poslali nám jeden sáček jako dárek - oranžových Auriga. Nedokáži posoudit, jak levně či draze nás to... celý příspěvek > |  |
|  | Černo-červená rajčata, 28.6.2008 A kde jste koupil(a) semena či rostlinky? V českém obchodě? |  | Černo-červená rajčata, 28.6.2008 S kamarádkou máme asi 7druhů "černých rajčat" z internetové německé adresy jak jsem psala výše, ona venku, já ve skleníku. Já je sázela až začátkem tohoto týdne, měli jsme zdr. komplikace v rodině, prostě to nešlo. Šly na... celý příspěvek > |  | Černo-červená rajčata, 16.4.2008 Smím se zeptat u které české firmy se dají tato rajčátka objednat? Nyní už asi sazeničky, děkuji. |  | Černo-červená rajčata, 13.3.2008 No tak to musíš dát vědět jak to probíhá a jak to hlavně dopadlo. Nejlépe s fotem - to nevím, zda zde jdou vkládat. S kolegyní máme pifku na ta různá černá a dovezeme si semínka z Německa. |  | Černo-červená rajčata, 7.3.2008 Děkuji za rychlou reakci a perfektní tip. Našla jsem krásná mnohobarevná rajčátka.
http://www.irinas-shop.de/tomaten-dunkel-c-64_70.html
Zde pro ostatní přesnější tip, ale stojí za to projít celé stránky. |  | Černo-červená rajčata, 7.3.2008 Pěkně zdravím, mám dotaz pro zkušené rajčatáře. V jednom díle vaření Jamieho Olivera připravoval z rajčat saláty a použil právě rajčata (název bohužel nevím), která byla uvnitř i zvenku černo-tmavěčerveně flekatá. Nevíte náhodou někdo název a a kde... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|