|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poznáte druh dýně?, 13.10.2014 Máslové se říká i muškátová.
|  | Kandování (nejen) tykve fíkolisté, 13.10.2014  Goliáš, zatím roste, na výšku 75 cm. |  |
|  | Dýňové slavnosti Šebrov, 13.10.2014 To budou na té fotce vpravo... myslel jsem, žezáleží jak mají přísun živin a jestli leží nebo visí.Těch druhů je, až to není možné... |  | Dýňové slavnosti Šebrov, 13.10.2014 Asi muškátová, taky máslová... butternut |  | Dýňové slavnosti Šebrov, 13.10.2014 Třeba ve vláknu dýně hokaido a i jinde... netřeba zakládat další vlákna, ne? Jinak my děláme jenom kompot... na den naložit do octové vody a pak sladký nálev, kdysi jsme nakládali jako okurky, sladkokyselý nálev a dýně na pruhy. |  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 12.10.2014 Zdar majitelé McCullochů, mám dotaz, kdy jste měnili poprvé olej, když není počítadlo motohodin a jaký používáte olej, když jezdíte i na podzim a sbíráte s ním listí v chladnu.Používáte olej na zimu? To by bylo potřeba na léto dát hustší...... celý příspěvek > |  | Co je tohle za kaktus?, 12.10.2014 Že by mamm.bocasana?
|  | Cena hnoje, 12.10.2014 Autopříves hnoje bych viděl na 400,-Kč i s dopravou 5km kravského hnoje. Pokud ho má moc a dává zadarmo,tak alespoň 150-200 za ochotu a umýt přívěs.Ono pomoci kámošovi kapkou hnoje je fajn,ale pak ten úklid.
|  | Lískové ořechy, 10.10.2014 Zdar Miloši.Asi proto že to dýchá, tak vlhkost není uzavřená a ořech vysychá v lednici chladem, místo plesnění.Vakuově to bude zase o něčem jiném, ale to jsem nezkoušel.Já jen píšu, co se nám osvědčilo a funguje to, máme rok ořechy v lednici a... celý příspěvek > |  | Lískové ořechy, 10.10.2014 Co se týče uskladnění oříšků.Oříšky vylouskám a nechám v lednici v krabičce od nanuků, konkrétně od míše a big milk (ne nanuk.dortů, ty jsou moc volné),nejsou hermeticky uzavřené, ale dost těsné, takže minimum můžou dýchat, ale nenasají... celý příspěvek > |  |
|  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 9.10.2014  Nabíječka koupena, sama dokáže přepnout na 6 nebo 12 voltů, dá se přepínat nabíjecí proud po 2A, pak je tam oživování unavené baterky, kdy nabíjí a vybíjí baterku dokola.Kolem 800 kaček. |  | Zahradní traktor, 8.10.2014 Vypadá pěkně a s vlečkou za pěkný peníz.Ale o motoru nic nevím, možná nějaký servisák poradí.
|  | Yard Man 12597, 8.10.2014 Zdarec. Seděl jsem na ní a zvažoval koupi, nakonec jsem šel do Mccullocha.Yard má větší koš... tuším 300litrů oproti 220.Servisák mi řek, že je to starší konstrukce, ale jinak v pohodě, možná proto jsem volil Mccullocha.Můžu do 15 stupňů,,pokud máte... celý příspěvek > |  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 4.10.2014  Tak dnes hotovo a první jízda, ještě chybí čelnice a vysoké bočnice na vyhazování trávy z traktoru místo do koše.Nástřik snad bude také.
|  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 4.10.2014  Včera nazohýbány plechy dnes pokračování...
|  |
 |
|
|
|