Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poznáte druh dýně?, 13.10.2014
Máslové se říká i muškátová.
Kandování (nejen) tykve fíkolisté, 13.10.2014 Obsahuje fotku
Goliáš, zatím roste, na výšku 75 cm.
Dýňové slavnosti Šebrov, 13.10.2014
To budou na té fotce vpravo... myslel jsem, žezáleží jak mají přísun živin a jestli leží nebo visí.Těch druhů je, až to není možné...
Asi muškátová, taky máslová... butternut
Třeba ve vláknu dýně hokaido a i jinde... netřeba zakládat další vlákna, ne? Jinak my děláme jenom kompot... na den naložit do octové vody a pak sladký nálev, kdysi jsme nakládali jako okurky, sladkokyselý nálev a dýně na pruhy.
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 12.10.2014
Zdar majitelé McCullochů, mám dotaz, kdy jste měnili poprvé olej, když není počítadlo motohodin a jaký používáte olej, když jezdíte i na podzim a sbíráte s ním listí v chladnu.Používáte olej na zimu? To by bylo potřeba na léto dát hustší...... celý příspěvek >
Co je tohle za kaktus?, 12.10.2014
Že by mamm.bocasana?
Cena hnoje, 12.10.2014
Autopříves hnoje bych viděl na 400,-Kč i s dopravou 5km kravského hnoje. Pokud ho má moc a dává zadarmo,tak alespoň 150-200 za ochotu a umýt přívěs.Ono pomoci kámošovi kapkou hnoje je fajn,ale pak ten úklid.
Lískové ořechy, 10.10.2014
Zdar Miloši.Asi proto že to dýchá, tak vlhkost není uzavřená a ořech vysychá v lednici chladem, místo plesnění.Vakuově to bude zase o něčem jiném, ale to jsem nezkoušel.Já jen píšu, co se nám osvědčilo a funguje to, máme rok ořechy v lednici a... celý příspěvek >
Lískové ořechy, 10.10.2014
Co se týče uskladnění oříšků.Oříšky vylouskám a nechám v lednici v krabičce od nanuků, konkrétně od míše a big milk (ne nanuk.dortů, ty jsou moc volné),nejsou hermeticky uzavřené, ale dost těsné, takže minimum můžou dýchat, ale nenasají... celý příspěvek >
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 9.10.2014 Obsahuje fotku
Nabíječka koupena, sama dokáže přepnout na 6 nebo 12 voltů, dá se přepínat nabíjecí proud po 2A, pak je tam oživování unavené baterky, kdy nabíjí a vybíjí baterku dokola.Kolem 800 kaček.
Zahradní traktor, 8.10.2014
Vypadá pěkně a s vlečkou za pěkný peníz.Ale o motoru nic nevím, možná nějaký servisák poradí.
Yard Man 12597, 8.10.2014
Zdarec. Seděl jsem na ní a zvažoval koupi, nakonec jsem šel do Mccullocha.Yard má větší koš... tuším 300litrů oproti 220.Servisák mi řek, že je to starší konstrukce, ale jinak v pohodě, možná proto jsem volil Mccullocha.Můžu do 15 stupňů,,pokud máte... celý příspěvek >
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 4.10.2014 Obsahuje fotku
Tak dnes hotovo a první jízda, ještě chybí čelnice a vysoké bočnice na vyhazování trávy z traktoru místo do koše.Nástřik snad bude také.
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 4.10.2014 Obsahuje fotku
Včera nazohýbány plechy dnes pokračování...
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika