|
Příspěvky uživatele - 90.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
rajčata všech barev, 3.3.2009 Zdravím fandy různobarevných rajčat.Obracím se na všechny, co mají skušenosti se spolkem KPR-klub pestovateľov rastlín. Na jejich internetové adrese jsem dle nabídky objednal a zaplatil fakt zajímavá semena rajčátek.Dokonce i mailem jsem byl... celý příspěvek > |  | Jaká folie do foliovníku, 27.2.2009 Dobrý den, má někdo skušenost s folií Ginegar na foliovníku? Nevím zda pořídit čirou nebo,,Novinku'' do modra.Pěstuji tam hlavně rajčata a okurky.Děkuji za každý názor. Oli |  |
|  | Výsev rajčat, 26.2.2009 Dobrý, den. Já bych se rád něco zeptal pana Viliho, když má foliovníky.Řeším jakou folii použít.Jestli GINEGAR průhlednou, nebo modrou ( nebude tmavá ?)Pěstuji tam jen rajčata a okurky. Děkuji zdraví Oli |  | křovinořez, 9.3.2008 Zdravím všechy, má někdo praktické skušenosti s křoviňákem SOLO 133 B, výkon 1,5 kw, objem 33,3 cm3 váha 6,7 kg .Tak napište, dík, Oliver. |  | křovinořez, 8.3.2008 Dík všem, ale jako naprostý laik bych uvítal něco konkrétního. Sekl jsem jen na vypůjčených mašinách, a to na profi husqvarně - to se mi zdá pro mě zbytečné. Potom na Stiga SB 30, to bylo O. K., ale od ní mě zrazoval majitel Husqvarny. Ten výkon bych... celý příspěvek > |  | křovinořez, 7.3.2008 Dobrý den, potřebuji poradit ohledně koupě křovinořezu. Využití cca 500- 600 m2 zahrady ve svahu včetně obsekaní okolo stromů a plotu. V cenové relaci kolem 8 až 10 tisíc, výkon asi 1,2 kw. Tak nevím poraďte, děkuji...zatím uvažuji o Partner B... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|