|
Co vykusuje jablka na stromech?, 7.9.2016 Pri pohľade na tieto fotky srdce záhradkára krváca, ale srdce milovníka prírody zaplesá. Nádherný, mocný predstaviteľ hmyzu. Akurát že žne tam kde nesial :-). Najviac sršňom chutia Bohemie a Rubinoly. Fakt dobrý vkus! :-) IH |
 |
Coxova reneta (Cox´s Orange Renette, *1825 M.R. Cox v Colnbrook-Lawnu), 7.9.2016 Tak tu som Petře prekvapený! Ja mám Coxovku ešte na strome a zatiaľ oveľa menej vyfarbenú než sú plody na Vašej fotke. Coxova musí byť vždy niečo extra, aj v nerešpektovaní lokálnej klímy...:-) Inak- ak niekto dokáže uviesť nejakú ďalšiu kladnú... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Mac Intosh a Lobo, 7.9.2016 Pre Petra z P.: Keď som ešte mal v záhrade Spartan (už viac rokov ho nepestujem) tak vždy boli plody bez pásikov, s rozmytou fialovou a ojínené. Ale už som písal, že podmienky juhozápadného Slovenska sú špecifické. Ako príklad prikladám foto Floriny.... celý příspěvek > |
 |
Akane - perla podzimu, 7.9.2016 Vlákno možno existuje, akurát State Fire neexistuje...:-) Ale sľubujem že vlákno Akane už nebudem przniť riešením iných odrôd. IH. P.S.: Inak to "Fire" by bolo výstižnejšie, tá farba jablka je ozaj ako plameň. :-) |
 |
Rezistentní višně v České republice, 15.11.2015 Predpokladám že GEREMA na Gisele 5 asi moc nerastie pravda? Jano |
 |
Nejranější odrůdy meruněk, 10.6.2015 Pán Ivoš keby ste mali zhodnotiť Tsunami a Auroru, ktorá má podľa Vás lepšiu chuť? Ďakujem. |
 |
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 2.12.2014 nejlevnejsi je curat do kbeliku a nosit do zahrady |
 |
Domácí katastrofa - ficus, pachira a areca, 18.9.2014  dobry vecer.
viete mi poradit co robim zle?
|
 |