|
Příspěvky uživatele - 96.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fazole becovky, 27.11.2014 Dík Stando za rychlou reakci. Fazol šarlatový podle reakcí a fota níže, to není. Letos jsem měla dvě rostliny, výnos 1,7 kg. Největší fazole délka 2,5 cm a všechny mají víceméně jednotnou kresbu, hnědobílou.
V dalších dvou pytlíkách na foto jsou... celý příspěvek > |  | Fazole becovky, 27.11.2014 Dobrý den,
nemůžete mi někdo prosím věnovat nebo prodat asi deset ks becovek? Dík
|  |
|  | Zázvorové pivo, 20.10.2014 Taky jsem si našla něco na netu, ale u všech receptů mě vždy udivilo to množství cukru! Neumím změřit množství zbytkového cukru, tak jsem měla obavu, že bychom se po nějakém čase popíjení asi neunesli :-). Dík za odkazy, je tam něco kolem toho cukru... celý příspěvek > |  | Zázvorové pivo, 18.10.2014 nezkoušel jste někdo? |  | Záchrana rajčat, 17.9.2014 To je teda krása! U nás minulý týden skoro nic, ale zítra jdeme :-) |  | Rajčata - rady pro začátečníky, 9.9.2014 Já mám letos těch 15 rajčat už po třetí na stejném místě. Zjara na záhon zaryji pytel substrátu, sem tam přihnojím trochou slepičince. Stříkala jsem v červnu Kuprikolem a před čtrnácti dny Acrobatem. Zatím tři rostliny zlikvidovány kvůli plísni,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|