Příspěvky uživatele - 96.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fazole becovky, 27.11.2014
Dík Stando za rychlou reakci. Fazol šarlatový podle reakcí a fota níže, to není. Letos jsem měla dvě rostliny, výnos 1,7 kg. Největší fazole délka 2,5 cm a všechny mají víceméně jednotnou kresbu, hnědobílou. V dalších dvou pytlíkách na foto jsou... celý příspěvek >
Fazole becovky, 27.11.2014
Dobrý den, nemůžete mi někdo prosím věnovat nebo prodat asi deset ks becovek? Dík
Zázvorové pivo, 20.10.2014
Taky jsem si našla něco na netu, ale u všech receptů mě vždy udivilo to množství cukru! Neumím změřit množství zbytkového cukru, tak jsem měla obavu, že bychom se po nějakém čase popíjení asi neunesli :-). Dík za odkazy, je tam něco kolem toho cukru... celý příspěvek >
Zázvorové pivo, 18.10.2014
nezkoušel jste někdo?
Záchrana rajčat, 17.9.2014
To je teda krása! U nás minulý týden skoro nic, ale zítra jdeme :-)
Rajčata - rady pro začátečníky, 9.9.2014
Já mám letos těch 15 rajčat už po třetí na stejném místě. Zjara na záhon zaryji pytel substrátu, sem tam přihnojím trochou slepičince. Stříkala jsem v červnu Kuprikolem a před čtrnácti dny Acrobatem. Zatím tři rostliny zlikvidovány kvůli plísni,... celý příspěvek >
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika