|
Příspěvky uživatele - 83.225
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 21.12.2014 V říjnu. Ujaly se, vytvořily nové listy, jen jsou malé oproti těm původním. Předpokládám, že na jaře vyrostou normální velké listy. |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 21.12.2014 Včera jsem zalila všechny vysazené stromky a keře a trochu i ty staré. Jenže pak večer stejně pršelo. Polila jsem i jahody. Ty, co byly ze sadbovačů měly listy ohnuté, jak zvadlé. Asi je to tou zimou, ale radši jsem je zalila. Prostokořenné vytvořily... celý příspěvek > |  |
|  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014 Nezkoušela jsem, ale četla jsem, že vyroste i teď. Konec konců i ta prodávaná je v nabídce celý rok, tak ji musí sít pořád. |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 14.12.2014 Nevíte, co s brutnákem? Na kompost? Ještě minulý týden kvetl. Mám jich několik, dost mohutných. Je to asi poslední rostlina co mi ještě kvete. Nedal by se použít jako chvojí třeba na trvalkový záhon? |  | Chřest, 8.12.2014 Kolik toho vyroste z jedné sazenice nebo z jednoho semínka? |  | Kosatec - kdy přesazovat a nároky, 4.12.2014 Na podzim mi nově vysazené kosatce okousali mravenci. Úplně dole ten krček, co vede z oddenku ohlodali. Jak je odehnat příští rok? |  | Vysazení třešně, 30.11.2014 Já se zahradničením taky začínám. Raději se držím pravidla, že méně je více. Stromky jsem teď taky sázela. Namočila jsem je jen asi na 3 hodiny a při zasypávání přisypala asi tři malé lopatky zahradnického substrátu.
|  | Je tento materiál dobrý k mulčování, 25.11.2014 Pedantní pěstitel trávníků je pěkný výraz. |  | Mangold, 25.11.2014 Děkuji. Já jsem si mezitím našla, že je to trvalka, když se uřízne 5 cm nad zemí, měl by na jaře zase obrazit.
Souhlasím s Vámi. Vůbec ho se špenátem neporovnávám. Kdo chce špenát, ať ho nehledá v mangoldu. |  | Kompost, 23.11.2014 Já jsem si založila poprvé kompost na začátku podzimu a nevím, zda tam mám moc hlíny, ale je takový těžký, při přehazování se dost nadřu. Dnes jsem tam přihodila trochu pilin a asi přidám písek.
|  |
|  | Spon mezi keřem a stromkem angreštu, 22.11.2014 Má se keřík sázet normálně nebo trochu utopit? |  | Jaké odrůdy malin a ostružin?, 22.11.2014 Taky mám takový ostružiník. Má jen jeden výhon. Vůbec nevytváří vedlejší výhony, co s tím? |  | Spon mezi keřem a stromkem angreštu, 22.11.2014 Mám jedno menší slunné místo, kam chci dát stromek a z každé strany keřík angreštu. Jak daleko nebo lépe řečeno, jak blízko je mohu dát, abych ušetřila místo? Keřový angrešt jsem nikdy nepěstovala, tak nevím, jak se rozroste. Koupila jsem si stromek... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|