Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slimáci, 4.9.2009
Rozhoďte raději Ferramol, přeci si nebudete všechno stříkat jedem.
Slimáci, 4.9.2009
Druh drůbeže, stačí napsat do vyhledávače.
Je to vůbec možné?, 4.9.2009
Vrba
Voda z bazenu na zahradu?, 4.9.2009
Můžete to klidně vypustit.
Hrušeň na křížaly, 30.8.2009
No jo, ale některé obrůdy se opravdu nemusí loupat. Už jsme tady o tom debatu měli. A ty hrušky, co chutnali jako fíky, byly z konkrétního stromu. Jsem rád, že už vím, po čem se pídit.
Co s neznamymi ruzemi?, 30.8.2009
Nenapsal jsem to, ale přesně tak to dělám, zkrátím před zimou růže (čajohybridy) cca na polovinu a až na jaře je zkrátím hlouběji. Pnoucí růže jen upravuji a vyvazuji.
Co s neznamymi ruzemi?, 29.8.2009
K důvodům pro a proti pravokořeným růžím už tu diskuze byla. Šípek má bujnější kořenový systém, dodá více živin. Druhý argument je právě ten počet oček. U těch holandských růží ukáže až zima, jestli to zvládnou. Rozhodně budou chtít přikrýt a... celý příspěvek >
Kopretiny, 15.8.2009
Já také, kopretiny se mi totiž jinak šíleně množí a jsou všude.
Ostružina - jak na ni?, 15.8.2009
Šlahouny jsou nezávislé, můžete zlikvidovat i ponechat keře podle libosti. O to asi šlo, že?
Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 12.8.2009
Představte si dva záchůdky, na jeden budete chodit čůrat a na druhý... A k tomu druhému je přidělaný ventilátor, aby to vysychalo.
Levoruká kosa, 12.8.2009
Obyčejná levoruká? V levaruka píšou, že na objednávku. Jinak scythesupply.com a jiné am. obchody.
Uvadání plodů meruněk těsně před sklizní, 6.8.2009
Taky bych to tipoval, připálené od sluníčka. Tady byly některé plody taky chycené. A k vadnutí - množství vody potřebné pro strom není zrovna malé. Letos jsme zachraňovali třešeň 1,5kubíkovou cisternou několikrát. Jinak by uschla.
Jak poznám švesku domácí, 24.7.2009
Nejlépe to poznáte podle chuti. Ty tolerantní a rezistentní odrůdy jsou pořád jen pološvestky (pokud se mýlím, opravte mě).
Co se stalo s mou hrušní?, 24.7.2009
Pokud stála ve vodě, tak celý výsledek záleží na uhnití kořenů. Možná přežije, možná ne. To by i odpovídalo rychlému odumření listů.
Kanadská borůvka, 24.7.2009
Patrně neuhlídáte v nádobě vlhkost a živiny.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika