|
Slimáci, 4.9.2009 Rozhoďte raději Ferramol, přeci si nebudete všechno stříkat jedem. |
 |
Slimáci, 4.9.2009 Druh drůbeže, stačí napsat do vyhledávače. |
 |
|
 |
Je to vůbec možné?, 4.9.2009 Vrba |
 |
Voda z bazenu na zahradu?, 4.9.2009 Můžete to klidně vypustit. |
 |
Hrušeň na křížaly, 30.8.2009 No jo, ale některé obrůdy se opravdu nemusí loupat. Už jsme tady o tom debatu měli. A ty hrušky, co chutnali jako fíky, byly z konkrétního stromu. Jsem rád, že už vím, po čem se pídit. |
 |
Co s neznamymi ruzemi?, 30.8.2009 Nenapsal jsem to, ale přesně tak to dělám, zkrátím před zimou růže (čajohybridy) cca na polovinu a až na jaře je zkrátím hlouběji.
Pnoucí růže jen upravuji a vyvazuji. |
 |
Co s neznamymi ruzemi?, 29.8.2009 K důvodům pro a proti pravokořeným růžím už tu diskuze byla. Šípek má bujnější kořenový systém, dodá více živin. Druhý argument je právě ten počet oček.
U těch holandských růží ukáže až zima, jestli to zvládnou. Rozhodně budou chtít přikrýt a... celý příspěvek > |
 |
Kopretiny, 15.8.2009 Já také, kopretiny se mi totiž jinak šíleně množí a jsou všude. |
 |
Ostružina - jak na ni?, 15.8.2009 Šlahouny jsou nezávislé, můžete zlikvidovat i ponechat keře podle libosti. O to asi šlo, že? |
 |
Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 12.8.2009 Představte si dva záchůdky, na jeden budete chodit čůrat a na druhý... A k tomu druhému je přidělaný ventilátor, aby to vysychalo. |
 |
|
 |
Levoruká kosa, 12.8.2009 Obyčejná levoruká? V levaruka píšou, že na objednávku. Jinak scythesupply.com a jiné am. obchody. |
 |
Uvadání plodů meruněk těsně před sklizní, 6.8.2009 Taky bych to tipoval, připálené od sluníčka. Tady byly některé plody taky chycené.
A k vadnutí - množství vody potřebné pro strom není zrovna malé. Letos jsme zachraňovali třešeň 1,5kubíkovou cisternou několikrát. Jinak by uschla. |
 |
Jak poznám švesku domácí, 24.7.2009 Nejlépe to poznáte podle chuti. Ty tolerantní a rezistentní odrůdy jsou pořád jen pološvestky (pokud se mýlím, opravte mě). |
 |
Co se stalo s mou hrušní?, 24.7.2009 Pokud stála ve vodě, tak celý výsledek záleží na uhnití kořenů. Možná přežije, možná ne. To by i odpovídalo rychlému odumření listů. |
 |
Kanadská borůvka, 24.7.2009 Patrně neuhlídáte v nádobě vlhkost a živiny. |
 |