Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 30.10.2009
Bude to nějaké sprášené, já jsem koupila špagetové dýně, jediný druh a některé rostliny měly plody bílé, některé zeleně pruhované a některé žluté. Důležité je, že to roste k užitku.
Gikgo biloba Fastigiata - letošní přírůstky, 24.10.2009
Kousek od Veltrus rostl planě u tzv. tůně, vlhko rozhodně a když ho nějaký lakomec porazil na topení, byl už pěkně narostlý. Takže asi snese skoro všechno a občas odpočívá. :-)
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 19.10.2009
Pokud máte těch dýní tolik, nebudou potomci zase jiní? Já myslím, že budou.
Hodnota švestky, 15.10.2009
Hodnota švestky je skutečně bagatelní, spíš pokud se jednalo o oplocený pozemek, jedná se o nedovolené vniknutí. Pokud to bylo někde na louce, nebo na mezi, je to téměř o ničem.
Změna barvy květů chryzantém, 15.10.2009
Jsou delší dobu na jednom místě? Patrně nedostatek živin.
Malé kopčeky v trávniku, 9.10.2009
Krtonožka - najdete tady i webu.
Zelená slupka z vlašských ořechů, 29.9.2009
Ano, shnije, problém je hlavně s listy ořechů.
Myš - jak se jí bavit?, 26.9.2009
Pastičku dejte podle zdi, myši prostředkem místnosti nerady chodí.
Neopadavá lonicera, 18.9.2009
Mám panašovaný a podle moudrých knih neopadavý L.japonica a po mrazech opadá, ale zjara se dříve zazelená. L. peryclymenum a heckrotii taky opadává, to je osobní zkušenost. V encyklopedii je to šalamounsky rozděleno na Opadavé - brownii,... celý příspěvek >
Ocet proti kočkám, 14.9.2009
Ocet je vodní roztok, líh je surovina.
Ošetření plochy před výsadbou, 9.9.2009
Chemicky to zřejmě nepůjde, Roundap funguje přes zelenou plochu. Ale pokud to chcete udělat pořádně, tak sud, nebo prádelní kotel a propařit zeminu. Jinak budete šílet, klíčivost některých plevelů je 20let.
Zalévání nově založeného trávníku, 7.9.2009
A já jsem to řešil netkanou textilií a prkny. Jinak by totiž největší radost z nakypřené půdy měly kočky a pak ještě ptáci.
Jak vypadají plody myrobalánu?, 7.9.2009
Jedině 11.9. ve 4.50 opakování pořadu, nebo na iprima je kontakt na redakci pořadu. Opakování na internetu bohužel už nefunguje.
Jak na žáby ve skalce, 7.9.2009
To jste špatně pochopila - předchozí příspěvek je o čápech, přece nebudeme hubit čápy, abychom zachránili žáby.
Lečo, 5.9.2009
Prodáte to zavařené lečo.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika