|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 30.10.2009 Bude to nějaké sprášené, já jsem koupila špagetové dýně, jediný druh a některé rostliny měly plody bílé, některé zeleně pruhované a některé žluté. Důležité je, že to roste k užitku. |  | Gikgo biloba Fastigiata - letošní přírůstky, 24.10.2009 Kousek od Veltrus rostl planě u tzv. tůně, vlhko rozhodně a když ho nějaký lakomec porazil na topení, byl už pěkně narostlý. Takže asi snese skoro všechno a občas odpočívá. :-) |  |
|  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 19.10.2009 Pokud máte těch dýní tolik, nebudou potomci zase jiní? Já myslím, že budou. |  | Hodnota švestky, 15.10.2009 Hodnota švestky je skutečně bagatelní, spíš pokud se jednalo o oplocený pozemek, jedná se o nedovolené vniknutí. Pokud to bylo někde na louce, nebo na mezi, je to téměř o ničem. |  | Změna barvy květů chryzantém, 15.10.2009 Jsou delší dobu na jednom místě? Patrně nedostatek živin. |  | Malé kopčeky v trávniku, 9.10.2009 Krtonožka - najdete tady i webu. |  | Zelená slupka z vlašských ořechů, 29.9.2009 Ano, shnije, problém je hlavně s listy ořechů. |  | Myš - jak se jí bavit?, 26.9.2009 Pastičku dejte podle zdi, myši prostředkem místnosti nerady chodí. |  | Neopadavá lonicera, 18.9.2009 Mám panašovaný a podle moudrých knih neopadavý L.japonica a po mrazech opadá, ale zjara se dříve zazelená. L. peryclymenum a heckrotii taky opadává, to je osobní zkušenost.
V encyklopedii je to šalamounsky rozděleno na Opadavé - brownii,... celý příspěvek > |  | Ocet proti kočkám, 14.9.2009 Ocet je vodní roztok, líh je surovina. |  |
|  | Ošetření plochy před výsadbou, 9.9.2009 Chemicky to zřejmě nepůjde, Roundap funguje přes zelenou plochu. Ale pokud to chcete udělat pořádně, tak sud, nebo prádelní kotel a propařit zeminu. Jinak budete šílet, klíčivost některých plevelů je 20let. |  | Zalévání nově založeného trávníku, 7.9.2009 A já jsem to řešil netkanou textilií a prkny. Jinak by totiž největší radost z nakypřené půdy měly kočky a pak ještě ptáci. |  | Jak vypadají plody myrobalánu?, 7.9.2009 Jedině 11.9. ve 4.50 opakování pořadu, nebo na iprima je kontakt na redakci pořadu. Opakování na internetu bohužel už nefunguje. |  | Jak na žáby ve skalce, 7.9.2009 To jste špatně pochopila - předchozí příspěvek je o čápech, přece nebudeme hubit čápy, abychom zachránili žáby. |  | Lečo, 5.9.2009 Prodáte to zavařené lečo. |  |
 |
|
|
|