Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Příjem draslíku, 4.6.2014
Take davam hnuj na tretinu plochy, ale jinak mam odlisne podminky. Zkuste pristi rok vynechat ten kieserit (25% MgO), popr. mozna davate hodne hnoje (na m2), vic mne nenapada. J.R.
Kanadská borůvka - hniloba plodů, 3.6.2014
Pane Stando, jiz jsem zde psal, ze odkaz na tabulku WSU jsem daval kvuli pripravku Rovral nikoliv Captan. Tabulka neobsahuje aktualni seznam povolenych pripravku, stranky WSU jsou studijnim materialem. Rovral je aktualne povolen, pouziva se do jahod... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - hniloba plodů, 2.6.2014
Nejlepsi bude, kdyz nebudte radit s postriky, protoze nerozumite ani tomu, kdy se ma postrikovat malinik., takze Vase pravidlo "maliny" je nepouzitelne. J.R.
V predchozim prispevku jste psal... Borůvky právě dokvétají... Kdyz dane problematice nerozumite, tak neradte, abyste se pak nemusel hloupe vymlouvat. J.R.
Pane Stando, myslim, ze dane problematice prilis resp. vubec nerozumite a Vase bachorky o Polsku a zampionech jsou opravdu neuveritelne. U maliniku je uveden termin aplikace 61–67 BBCH, coz by mel byt termin v rozsahu pocatek... celý příspěvek >
Pane Stando, jak jste dle sveho pravidla prisel na ten Horizon? Svestky jsou modre a boruvky taky? J.R.
V nemecke databazi pesticidu pro ovocnarstvi PS Info Obstbau jsou pro kanadske boruvky na plisen sedou registrovany pripravky Signum, Switch a Teldor. Rovral v databazi neni, ten se v Nemecku asi nepouziva. J.R.
Ochrana zemiakov proti fytoftóre zemiakov, 2.6.2014
Loni jsem delal 4 postriky, stridave Acrobat a Infinito po 10 dnech, prvni postrik pred uzaviranim radku. Duvodem bylo nepriznive pocasi i skutecnost, ze jsem z 1 sacku Acrobatu namichal postupne 2x postrik jak na brambory, tak na rajcata.... celý příspěvek >
No nevim Horizon, neni spis na peckoviny a monoliozu? Na keříčkách jsou některé plůdky nahnilé - nebude to spis plíseň šedá (Botrytis cinerea)? Podivejte se zde. Pripravek ROVRAL AQUAFLO obsahuje ucinnou latku iprodione, ktera je na seznamu... celý příspěvek >
Kam je sveden tento okap?, 29.5.2014
Taky si to myslim, v lepsim pripade byla vykopana jama 80x80x80 cm a vylozena kameny. Vody z okapu je z male chaty malo, vyplaveni nehrozi. Vzal bych motyku a opatrne hrabnul kolem roury (svodu) , kde nebo jak ta roura konci. J.R.
Kam je sveden tento okap?, 29.5.2014
K jednoduche 'revizi' by zrejme stacila motyka nikoliv krumpac. U nas pracuji zednici (kvalifikovani) za cca 200 Kc/hod na ZL, takze na revizi 1 metru trativodu by meli 25 pracovnich hodin tj. 3 dny. Naprosty nesmysl. J.R.
Kam je sveden tento okap?, 27.5.2014
Jaky je pudorys chaty v m2, kolik m2 pudorysu pripada na ten okap? Chaty byvaji male, takze te vody je malo (da se orientacne spocitat objem, napr. bezny dest cca 2 mm srazek/m2, bourka 6mm srazek /m2). U nekterych mensich chat neni u okapu... celý příspěvek >
Opadávají nezralé kuličky rybízu, 27.5.2014
A jaky tvar je vyhodnejsi pro angrest? Siroka nabidka stromkovych a mala nabidka keru angrestu mi tedy nevyhovuje, obdobi, kdy se mi libily stromkove tvary, nebot deda i otec mely jen kere, mam davno za sebou. U stromkoveho lze tedy zamezit... celý příspěvek >
Opadávají nezralé kuličky rybízu, 27.5.2014
Stromkove nebo kerove, cerveny nebo cerny ? Vysadil jsem kdysi stromkove, uroda slaba, postupne jsem se jich zbavil. Na kerovem cervenem (asi 3 odrudy - rany, stredni, pozdni), strapce dlouhe, uroda velka. Cerny rybiz (i kerovy) je ve vyssi... celý příspěvek >
Nemoc maliníku, 26.5.2014
Kde vidite virozni pruty? Vy na pohled bez vysetreni v laboratori poznate virozni pruty? To jste s pani Lidou jasnovidci. V odborne nemecke literature se pise - Vzhledem k nebezpečí záměny s vlnovnika s mozaikou (virozou), důrazně se... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika