Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysoký živý plot, 23.6.2014
Pane Stando, Vase predstava o leteckych motorech nesvedci prilis pozitivne o Vasi vseobecne vzdelanosti. J.R.
Jahodárny, 23.6.2014
Pochyby mam jiz delsi dobu kdekoliv, zejmena u ovocnych stromku, kde se zamena odrud pozna az za mnohem delsi dobum nez u jahod. Ve Vrananech jsem letos a loni kupoval 6 velkoplodych odrud (Salsa, Florence, Malwina, Rumba, Sonata, Jive), vsechny... celý příspěvek >
Vysoký živý plot, 23.6.2014
Letecky motor Rolls-Royce Merlin (letouny Spitfire) - čtyřdobý, mazání motoru tlakové, oběžné, se suchou klikovou skříní. J.R.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 23.6.2014
Pane Kuky, docetl jsem se v agromanualu, ze - Červenec je rozhodujícím obdobím k zabránění výskytu padlí na jabloních v příštím roce. Budete delat nejaky postrik v cervenci? Jake mate zkusenosti s Merpanem popr. pripravkem Flint Plus? Je snad... celý příspěvek >
Příprava půdy před založením sadu, 19.6.2014
Nedomnivam se, ze lepsi je rozorat louku, dobre a spravne obdelavana puda je mnohem lepsi. Klonim se k nazoru pana Vysloužila, že výsadba by mohla byt jiz letos na podzim, 3 roky je dlouha doba, zvlast kdyz to chcete zkouset (podnoze, zavlahu a pod).... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - skvrnitost listů, 16.6.2014
Nevim, muzu pouze tipovat dle informaci na internetu - leaf anthracnose nebo Blueberry Bacterial Canker nebo taky neco jineho. Mate nejake priznaky choroby na vetvickach? J.R.
Jaká je to myš?, 16.6.2014
U mne nedeleji ani hromadky hliny, spis lze najit cesticky v trave, tedy letos, asi se trochu premnozily. Jsou mensi, relativne rychle se pohybuji, nez nabiju vzduchovku, tak jsou pryc. Pri ryti jsem predloni vyryl jakesi doupe vystlane suchou... celý příspěvek >
Jaká je to myš?, 16.6.2014
Hrabe a dělá hromady hlíny... nejake hlodavce mam na zahrade trvale, nevim presne, zda je to hrabos nebo hryzec, spis tipuji hrabose, ale hromady hliny nedela. J.R.
Aby jahody nezasychaly, 11.6.2014
Folii jsem nikdy nepouzival, netkanou textilii davam na 1 sezonu (nezavisle na jarni ci podzimni vysadbe), nez se rozrostou. Pod textilii neni puda udusana (po textili se nesmi chodit). Jahody se podle mne (i podle ruznych doporuceni)... celý příspěvek >
Žloutnutí resp. zbělení na zahradě, 10.6.2014
U jahod byva nedostatek Fe relativni a byva zpusoben premokrenim (a nedostatkem pristupu vzduchu ke korenum), popr.  nadmernou davkou listoveho hnojiva Wuxal Calcium (nebo kombinaci oboji), coz ovsem 'samo' drive ci pozdeji... celý příspěvek >
Co se stane s chemickými postřiky po ochranné lhůtě?, 5.6.2014
Tak prece jen rozumna rada, odepsana uroda zachranena. J.R.
Kanadská borůvka - skvrnitost listů, 4.6.2014
Nevim, jakou historii ma u nas pouzivani Captanu. Captan ani Merpan jsem nikdy nepouzival. Ale zrovna v USA, kterymi jste opakovane argumentoval, je zrejme do boruvek bezne pouzivany.  J.R.
Bud bych vyckal, jak se to bude vyvijet nebo bych zkusil postrik pripravkem CHAMPION 50 WP (hydroxid měďnatý - 77 %). Pane Stando, jak to vypada s tim Captanem? Vypada to, ze v USA i v Nemecku je povolen a to i do boruvek. J.R.
Příjem draslíku, 4.6.2014
Nevim, zda uvedene pH je nevhodne pro brambory a mrkev ci jinou zeleninu. Ale postřik síranem draselným na list podle mne pH pudy nesnizi ani kratkodobe. S pudou s uvedenym pH nemam zkusenosti. J.R.
Cererit bych ke kanadskym boruvkam nedaval a to ani v kombinaci hnojivem pro kyselomilné rostliny. Mlade listy maji divnou barvu (mozna je to fotkou). Starsi listy se mi zdaji byt trochu poskozeny asi kroupami. Podivejte se na Leaf Diseases of... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika