|
Příspěvky uživatele - 168.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba broskyn, 1.5.2015 Tak určitě by nebylo špatné, kdybyste měl fotku. Obecně bych typoval na Strupovitost broskvoní, která se v posledních letech ukazuje stále častěji a ve vlhkém létě a zvláště na pozdních odrůdách, zároveň i v důsledku toho, že se pozdně zrající... celý příspěvek > |  | Motouz zahradní, 28.4.2015 Já užívám hliníkový drát z venkovního VN vedení. Drží, dobře se ohybá a ještě lépe střihá. A pro přivázání, upevnění, přichycení čehokoliv, užívám měděný drátek v barevných bužírkách z telefonních kabelů nastříhaný na kusy. Stačí obtočit, dvakrát... celý příspěvek > |  |
|  | Pestovanie mrkvy z vlastných semien, 24.4.2015 Když necháte mrkev přes zimu v zemi, druhý rok na jaře začne mrkev vyhánět do květu. Z kořenu vyrazí stvol do výšky nad půl metru, který postupně zdřevnatí a na něm vykvete velké množství kvítků, z nichž se do konce léta vyvinou a postupně dozrají... celý příspěvek > |  | Rozkvétání slivoní, 24.4.2015 Před třemi lety jste určil, že mám na zahradě ve Východních Čechách také Černošickou. Tehdy byla v konzumní zralosti už 22.7.,15km od Jaroměře.
|  | Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 24.4.2015 tak to jste sázel asi dost pozdě, kdy venku už bylo příjemně a ve skleníku, či pod fólií přes den naopak příliš horko. Brzy na jaře jsou rozdíly v růstu uvnitř a venku nezanedbatelné. |  | Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 24.4.2015  A včera se začal sklízet salát, zatímco na záhoně venku se ještě skoro nic neděje.
|  | Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 23.4.2015 Od pátku mám venku, kromě salátu, i rané zelí, ranou kapustu a raný květák. Od neděle do středy jsem musel na noc přikrývat, teď už jsou v pohodě. Nevyrostly, ale alespoň dobře zakořenily. |  | Dozravani broskvoni v nasich koncinach, 23.4.2015 Myslím si, že vámi popisovaná broskvoň by u nás mohla dozrát začátkem července. Problém bych ale viděl spíš v odolnosti vůči mrazům v dřevě i květu a také v odolnosti vůči kadeřavosti. I u nás ale existují odrůdy, které začátkem července dozrávají.... celý příspěvek > |  | Ranní mrazíky kolem 20.4.2015, 19.4.2015 Teplotu v noci velmi příznivě ovlivnila oblačnost postupující z Hradeckého kraje přes Středočeský a kraj Vysočina na jih a která se začala rozpouštět až k ránu. Právě Severočeský, Plzeňský, Zlínský, Olomoucký a Jihomoravský kraj byly poněkud mimo a... celý příspěvek > |  | Dotaz začátečníka na řezání kmenu, 19.4.2015 Jak píše 78.21. Do zhruba 2/3 kulatinu naříznout a pak otočit a doříznout zbytek. Nejjednodušší, nejrychlejší. |  |
|  | Ranní mrazíky kolem 20.4.2015, 19.4.2015 tady +0,1, ale to je taky dobrý. |  | Ranní mrazíky kolem 20.4.2015, 19.4.2015 Taky hlídám, chtěl jsem kropit, za tím účelem jsem natáhl do zahrady vodu a na hadici mám trysku ze Sola, ale zatím je těsně nad nulou, zataženo a kupodivu vane od jihu. |  | Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 18.4.2015  Tak tyhle rostliny jsem sel do truhlíku v půlce února, za měsíc šly do skleníku, ale slušně přibývat začaly až teď. |  | Ranní mrazíky kolem 20.4.2015, 18.4.2015 Jiný kraj, jiný (mrav) mráz. Podle CHMU Pardubický, Hradecký, Středočeský, Jihomoravský a další moravské kraje +2 až -1, ale Jihočeský kraj 0 až -3. Tak nevím, mám-li se vůbec o něco snažit. Ještě že alespoň broskvoně to snad přežijí.
|  | Rozkvétání broskvoní, 16.4.2015  A takhle Springcrest
|  |
 |
|
|
|