|
Příspěvky uživatele - 96.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se jmenuje, 13.7.2014 a nebyl to anýz,fenykl? mrkněte do vyhledávače...
pokud to není ono, hoďte sem radši foto
|  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 13.7.2014 asi si jej taky objednam, jen musim doma zamlžit cenu |  |
|  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 13.7.2014 a lisi se to Tomatoberry z přesevu?-hlavne myslim, zda je zachován tvar plodu a tyčkovitost odrůdy..? |  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 13.7.2014 Sladkaja devoska me zklamala a tak jsem ji vyřadil, to Tomatoberry me Mirku láká, ale kdyz vidim cenu osiva u teto odrudy, tak me to vzdy přejde, proto zatím uprednostnuji po vsem strankach Nastju S. |  | Meruňky Pincot a Kioto, 13.7.2014 jakoby Kiottu chybela voda a po desti se plody zacaly vybarvovat, uvidíme kdy dozraje, jak u vás? |  | Pekingské zelí, 8.7.2014 ja to tak delam vzdy a bez problemu, akorad nesmite zapomenout dat dolomiticky vapenec, nebot jak znamo, pekingske zelí je maxižrout Ca |  | Co po česneku, 6.7.2014 cibuli po česneku urcite nedoporucuji, muzete dat treba spenat, hrach, kedlubny, cinske a pekingske zeli, pak i vodnici, ředkve a ředkvičky-u nich však speciální odrůdu - celoroční, pak samozřejmě saláty, kopr, koriandr a ono zelené hnojení..snad... celý příspěvek > |  | Sklizeň česneku, 6.7.2014 diky, ja mel letos Dukat-cast ze sve sadby a cast koupene od firmy, musim vsak uznat, ze zdravotni stav koupenych je lepsi.. |  | Co vaše réva? (2014), 6.7.2014 pokud myslite hroznů, tak zalezi zda mate odrudu mostovou a nebo stolní a i na odrude zalezi a vitalite daneho keře, obvykle u velkych stolnich sort se nechava nejlepe vyvinuty spodni hrozen, u mostovych pro pozdni sbery predevsim plati totez, naopak... celý příspěvek > |  | Sklizeň česneku, 5.7.2014 zajimave... muzete dat prosim pro srovnani palicku Unikátu a vedle treba pěti korunu? jiz jsem objednal na dalsi rok, Unikát jsem kdysi měl, ale v tom množství odrůd si ji již přesně nevybavuji, díky |  |
|  | Lilkoviště 2014, 5.7.2014 Trochu ozivim tuto diskuzi, nebot nejen z paprik a rajcat je clovek živ :) Jak vam letos lilky rostou a hlavne jake odrudy nebrat, potažmo které postupují do dalšího roku? |  | Co vaše réva? (2014), 28.6.2014 ano, letos to pěkně odkvetlo, vcera jsem udelal postrik Alginure, nebot ocekavam diky nedelnimu a mozna dnesnimu desti jiz vetsi infekcni tlak, tak uvidime |  | Reklamace semen, 18.6.2014 mne letos hůře vzesel celer, nejhur vsak dopadla petrzel, tak spatne nebo spis ty 2% co vzesly, to se nestalo nikdy... |  | Choroba rajciakov, 16.6.2014 ovsem nejen herbicidy, ale i stolbur to muze byt, ke kteremu se priklanim |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 13.6.2014 a v práci jste dopadli jak? jiste bylo asi hodne pokusu na toleranci a odolnost na bramb.plisen, že? jsou nejake vysledky? prepokladam, ze jsou na tom hůře keř.odrůdy, které přece jen jak jsou u země, jsou více napadány..díky :) |  |
 |
|
|
|