Příspěvky uživatele - 96.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se jmenuje, 13.7.2014
a nebyl to anýz,fenykl? mrkněte do vyhledávače... pokud to není ono, hoďte sem radši foto
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 13.7.2014
asi si jej taky objednam, jen musim doma zamlžit cenu
a lisi se to Tomatoberry z přesevu?-hlavne myslim, zda je zachován tvar plodu a tyčkovitost odrůdy..?
Sladkaja devoska me zklamala a tak jsem ji vyřadil, to Tomatoberry me Mirku láká, ale kdyz vidim cenu osiva u teto odrudy, tak me to vzdy přejde, proto zatím uprednostnuji po vsem strankach Nastju S.
Meruňky Pincot a Kioto, 13.7.2014
jakoby Kiottu chybela voda a po desti se plody zacaly vybarvovat, uvidíme kdy dozraje, jak u vás?
Pekingské zelí, 8.7.2014
ja to tak delam vzdy a bez problemu, akorad nesmite zapomenout dat dolomiticky vapenec, nebot jak znamo, pekingske zelí je maxižrout Ca
Co po česneku, 6.7.2014
cibuli po česneku urcite nedoporucuji, muzete dat treba spenat, hrach, kedlubny, cinske a pekingske zeli, pak i vodnici, ředkve a ředkvičky-u nich však speciální odrůdu - celoroční, pak samozřejmě saláty, kopr, koriandr a ono zelené hnojení..snad... celý příspěvek >
Sklizeň česneku, 6.7.2014
diky, ja mel letos Dukat-cast ze sve sadby a cast koupene od firmy, musim vsak uznat, ze zdravotni stav koupenych je lepsi..
Co vaše réva? (2014), 6.7.2014
pokud myslite hroznů, tak zalezi zda mate odrudu mostovou a nebo stolní a i na odrude zalezi a vitalite daneho keře, obvykle u velkych stolnich sort se nechava nejlepe vyvinuty spodni hrozen, u mostovych pro pozdni sbery predevsim plati totez, naopak... celý příspěvek >
Sklizeň česneku, 5.7.2014
zajimave... muzete dat prosim pro srovnani palicku Unikátu a vedle treba pěti korunu? jiz jsem objednal na dalsi rok, Unikát jsem kdysi měl, ale v tom množství odrůd si ji již přesně nevybavuji, díky
Lilkoviště 2014, 5.7.2014
Trochu ozivim tuto diskuzi, nebot nejen z paprik a rajcat je clovek živ :) Jak vam letos lilky rostou a hlavne jake odrudy nebrat, potažmo které postupují do dalšího roku?
Co vaše réva? (2014), 28.6.2014
ano, letos to pěkně odkvetlo, vcera jsem udelal postrik Alginure, nebot ocekavam diky nedelnimu a mozna dnesnimu desti jiz vetsi infekcni tlak, tak uvidime
Reklamace semen, 18.6.2014
mne letos hůře vzesel celer, nejhur vsak dopadla petrzel, tak spatne nebo spis ty 2% co vzesly, to se nestalo nikdy...
Choroba rajciakov, 16.6.2014
ovsem nejen herbicidy, ale i stolbur to muze byt, ke kteremu se priklanim
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 13.6.2014
a v práci jste dopadli jak? jiste bylo asi hodne pokusu na toleranci a odolnost na bramb.plisen, že? jsou nejake vysledky? prepokladam, ze jsou na tom hůře keř.odrůdy, které přece jen jak jsou u země, jsou více napadány..díky :)
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika