Příspěvky uživatele - 231.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosakování rybníku, 20.11.2014
O zvýšení terénu jsem také přemýšlel, to by nebyl vůbec problém, protože se mi jedná o cca 0,4 m a to bych akorát zavezl strouhu která mi jde uprostřed zahrady a možná bych trochu navezl (cca 10 cm) v okolí strouhy. Tím by se problém vyřešil, to... celý příspěvek >
Prosakování rybníku, 18.11.2014
No právě, od starousedlíků a geologů vím, že celá vesnice je prý na jezeře, takže pokud by prý někdo chtěl kopat studnu, může víceméně kdekoliv. Celá tak oblast je v údolí. Voda jak píšete se opravdu asi stahuje z okolních kopců (zatravněné, něco... celý příspěvek >
Pozemek je utopený v terénu, drenáže není možné nikam odvést. Sousední pozemky jsou výše. Proto jsem udělal jímku v nejnižším bodě zahrady kam se to všechno stahuje. Jímka přečerpává vodu hned vedle do vybagrovaného rybníčku, u něhož jsem udělal hráz... celý příspěvek >
Pokusím se to trochu vyjasnit. Jímka (plastový barel) je v nejnižším bodě zahrady (mám tam do ní udělanou stružku). Jímku jsem musel udělat v takové výši, abych se do ní dostal se spádem dešťové vody z okapů. Odtud bych to rád čerpal hned vedle... celý příspěvek >
Ahoj, na mé zahradě je po celý rok docela dost mokro. Celá zahrada je tak trochu utopená oproti ostatním sousedním zahradám. Nechal jsem vybagrovat rybník cca 10 x 6 m, na hloubku 1 - 1,9m s tím, že vytvořím vedle rybníku cca 0,5 m pod hladinou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika