 |
Příspěvky uživatele - 220.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Potaš, uhličitan draselný K2CO3, 1.12.2014 Biomasa je směs různých molekul. Hoření nelze srovnávat ani s výrobou vápna ani s procesy, kdy ve spalovacím prostoru vznikají uhličitanové formy...
Při teplotách nad 105°C není schopný oxid kovu (CaO, K2O,...) hydratovat s vodou a tedy hydroxid... celý příspěvek > |  | Výsadba thují v prosinci?, 1.12.2014 Dokud není zamrzlo, tak se sázet dá. Thuje jako stálezelené rostliny potřebují dostatek vody po celou zimu a tak je potřeba v dobách oblevy vždy zkouknout, jak je v jejich okolí vlhko a případně zalít. Pokud je sníh, je optimální k vyszeným keřům... celý příspěvek > |  |
|  | Lísky - aktuální sortiment ve školkách (ČR. vs. SR.), 29.11.2014 Všimnul jsem si, že čím blíže je moravská školka k slovenské hranici, tím více odrůd lísek nabízí. Tedy rád bych se zeptal slovenských přátel, kolik odrůd lísek je v jejich krajině pěstováno či množeno. |  | Výměna oleje v sekačce, 29.11.2014 omyl.
Já mám jen svůj názor a pravdu ať si nechá každý svoji. |  | Tipy kde nakupovat hnojiva, 29.11.2014 Když on není unuverzální návod, kde a jak. Navíc výrobci/prodejci malobalení vyšli zákazníkovi vstříc a z obyčejného jednoho cereritu (bezchloridového NPK) udělali "Cererit s guanem", "Cererit pro cibuloviny", "Cererit pro brambory"... Takže někdo má... celý příspěvek > |  | Sázení meruněk a broskví na podzim, 28.11.2014 Možná to bude opačně, u kořenů Veecotky není zakopaný pes. Tedy přesněji řečeno hnojivo typu masokostní moučka, rohovina, mršina... Přejeté kočky se špatně schánějí a sousedi mají vlastní mazlíky zakopané radši buď ma vlastní zahradě nebo na... celý příspěvek > |  | Pravokořenná višeň, 27.11.2014 Souhlas, i do 3letého dřeva se dá říznout, když je na to dobrý čas. Tedy pro opravně-zmlazovací řez na počátku rašení = optimálně v to odpoledne, kdy bych prováděl postřik broskví mědí proti kadeřavosti, stříknul bych i višeň a po oschnutí... celý příspěvek > |  | Potaš, uhličitan draselný K2CO3, 27.11.2014 jenže při spalování se nejprve odpaří voda.
Pot je hrnec. Pokud dáte popel do nádoby a ta je otevřená, tak nabere vzdušnou vlhkost a oxidy CaO, K2O,... se vyhasí na hydroxidy. Téměř současně však hydroxidy váží ze vzduchu CO2 a uhličitanová forma... celý příspěvek > |  | Nevíte, kde narazit na Moravě na mišpule?, 27.11.2014 Máte pravdu Vladimíre, mnozí nepochopili jak to s tím "mrazem" je. Chlad pod určitou teplotu vyvolá štěpení škrobů na cukry. Jak to je jev nežádoucí u konzumních brambor, tak je to vítaným jevem při finále zrání mišpulí, trnek aj. velmi pozdního... celý příspěvek > |  | Je to vůbec povíjnice?, 27.11.2014 ano, netušil jsem, že batáty jsou druhem povíjnice...
|  |
|  | Kde vyraba Dolmar, 27.11.2014 Ale pořád je to o tom, jestli bude zboží procleno, nebo zatíženo DPH. A tak i nadále bude ušité tričko v indii mít celní hodnotu 8 Kč a nášivka United color of Beneton hodnotu 120 Kč. Kde myslíte že bude prováděno našívání ochranné známky. V továrně... celý příspěvek > |  | Potaš, uhličitan draselný K2CO3, 27.11.2014 čerstvý popel jsou oxidy... CO2 a další uletělo "komínem" (teda pokud je spalováno v kamnech). |  | Potaš, uhličitan draselný K2CO3, 27.11.2014 Sorry, ale v popelu nejsou živiny v uhličitanové formě dokud nenavážou vzdušnou vlhkost a CO2. |  | Fazole becovky, 27.11.2014 Jestli je to ona, tak se dá sklízet na zeleno, protože "Jitka" má lusk bez vláken. Nejlepší je po předvaření (cca 4-5 minut) a vychladnutí obalená v pikantním těstíčku (to na kuřecí křídla) a osmažená ve friťáku do křupava.
Pro sklizeň na zrno... celý příspěvek > |  | Je to vůbec povíjnice?, 27.11.2014 Jj taky jsem se poučil, že není svlačec jako svlačec a není jediná povínice.
Zaujalo mne, že povínice jedlá je... No schválně si najděte, nad čím jsem užasnul. |  |
 |
|
|
|