Příspěvky uživatele - 220.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Potaš, uhličitan draselný K2CO3, 1.12.2014
Biomasa je směs různých molekul. Hoření nelze srovnávat ani s výrobou vápna ani s procesy, kdy ve spalovacím prostoru vznikají uhličitanové formy... Při teplotách nad 105°C není schopný oxid kovu (CaO, K2O,...) hydratovat s vodou a tedy hydroxid... celý příspěvek >
Výsadba thují v prosinci?, 1.12.2014
Dokud není zamrzlo, tak se sázet dá. Thuje jako stálezelené rostliny potřebují dostatek vody po celou zimu a tak je potřeba v dobách oblevy vždy zkouknout, jak je v jejich okolí vlhko a případně zalít. Pokud je sníh, je optimální k vyszeným keřům... celý příspěvek >
Lísky - aktuální sortiment ve školkách (ČR. vs. SR.), 29.11.2014
Všimnul jsem si, že čím blíže je moravská školka k slovenské hranici, tím více odrůd lísek nabízí. Tedy rád bych se zeptal slovenských přátel, kolik odrůd lísek je v jejich krajině pěstováno či množeno.
Výměna oleje v sekačce, 29.11.2014
omyl. Já mám jen svůj názor a pravdu ať si nechá každý svoji.
Tipy kde nakupovat hnojiva, 29.11.2014
Když on není unuverzální návod, kde a jak. Navíc výrobci/prodejci malobalení vyšli zákazníkovi vstříc a z obyčejného jednoho cereritu (bezchloridového NPK) udělali "Cererit s guanem", "Cererit pro cibuloviny", "Cererit pro brambory"... Takže někdo má... celý příspěvek >
Sázení meruněk a broskví na podzim, 28.11.2014
Možná to bude opačně, u kořenů Veecotky není zakopaný pes. Tedy přesněji řečeno hnojivo typu masokostní moučka, rohovina, mršina... Přejeté kočky se špatně schánějí a sousedi mají vlastní mazlíky zakopané radši buď ma vlastní zahradě nebo na... celý příspěvek >
Pravokořenná višeň, 27.11.2014
Souhlas, i do 3letého dřeva se dá říznout, když je na to dobrý čas. Tedy pro opravně-zmlazovací řez na počátku rašení =  optimálně v to odpoledne, kdy bych prováděl postřik broskví mědí proti kadeřavosti, stříknul bych i višeň a po oschnutí... celý příspěvek >
Potaš, uhličitan draselný K2CO3, 27.11.2014
jenže při spalování se nejprve odpaří voda. Pot je hrnec. Pokud dáte popel do nádoby a ta je otevřená, tak nabere vzdušnou vlhkost a oxidy CaO, K2O,... se vyhasí na hydroxidy. Téměř současně však hydroxidy váží ze vzduchu CO2 a uhličitanová forma... celý příspěvek >
Nevíte, kde narazit na Moravě na mišpule?, 27.11.2014
Máte pravdu Vladimíre, mnozí nepochopili jak to s tím "mrazem" je. Chlad pod určitou teplotu vyvolá štěpení škrobů na cukry. Jak to je jev nežádoucí u konzumních brambor, tak je to vítaným jevem při finále zrání mišpulí, trnek aj. velmi pozdního... celý příspěvek >
Je to vůbec povíjnice?, 27.11.2014
ano, netušil jsem, že batáty jsou druhem povíjnice... 
Kde vyraba Dolmar, 27.11.2014
Ale pořád je to o tom, jestli bude zboží procleno, nebo zatíženo DPH. A tak i nadále bude ušité tričko v indii mít celní hodnotu 8 Kč a nášivka United color of Beneton hodnotu 120 Kč. Kde myslíte že bude prováděno našívání ochranné známky. V továrně... celý příspěvek >
čerstvý popel jsou oxidy... CO2 a další uletělo "komínem" (teda pokud je spalováno v kamnech).
Sorry, ale v popelu nejsou živiny v uhličitanové formě dokud nenavážou vzdušnou vlhkost a CO2.
Fazole becovky, 27.11.2014
Jestli je to ona, tak se dá sklízet na zeleno, protože "Jitka" má lusk bez vláken. Nejlepší je po předvaření (cca 4-5 minut) a vychladnutí obalená v pikantním těstíčku (to na kuřecí křídla) a osmažená ve friťáku do křupava. Pro sklizeň na zrno... celý příspěvek >
Je to vůbec povíjnice?, 27.11.2014
Jj taky jsem se poučil, že není svlačec jako svlačec a není jediná povínice. Zaujalo mne, že povínice jedlá je... No schválně si najděte, nad čím jsem užasnul.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika