Příspěvky uživatele - 220.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnědé skvrny na listech anturie, 6.12.2014
primárně je to přelitím. Možná jste ji už tak koupila a fyziologický projev nastal až se zpožděním, ale možná jste to i tak trochu sama přiživila. Po expedici ze zahradniockého závodu na krám už nebyla zálivka optimální a vy jste v přelívání... celý příspěvek >
Pálenka z limonády, 6.12.2014
Začala řepná kampaň a ceny cukru klesly v K na pouhých 11,40 Kč Včelařům tu možnost levně nákoupit zásobu na dokrmování přeji, u zoufalců doslazujících kvasy jsem jaksi na pochybách a v rozpacích.
Jaký štěpkovač?, 5.12.2014
Pokud jsem to dobře pochopil, tak až za 2 miliony koupíte ten les, tak si pořídíte k sadu s lesem "Rojek DH 10 E drtič dřevní hmoty - špalíkovač"
Je prodej pálenky zákonný?, 5.12.2014
Jj to je o tom nároku na sníženou spotřební daň, vedenou k jeho RČ a RČ zletilých členů společné domácnosti. Pokud by destilát prodával, (například protože mu jej zabaví exekutor a dá do dražby) tak musí doplatit ten zbytek daně, o který byl... celý příspěvek >
Kosatec - kdy přesazovat a nároky, 4.12.2014
Podle mne to neohlodali, jen využili místo uvolněné po vyhnití měkkých částí a opevněné zbytkovou celulózou (co nevyhnila). Použijte jakýkoliv fungicid, aby tam nic neuhnívalo. Horizon navíc má prý repelentní účinky (neověřeno).
Kdy zkrátit douglasku tisolistou, 4.12.2014
Měl jsem ořešák, který za svůj život prokazatelně přežil 3 takovéto "škrábnutí". Poslední 4té asi také, pokud by měl lepší ovoce (křapáč) a méně trpěl černou skvrnitostí (stříkejte si strom co má 3 m kmen a 14 m celkovou výšku). Nechte tady... celý příspěvek >
Brutálně špinavé demižony - co s tím, 4.12.2014
Nikoliv, většina doporučovaných prostředků je právě i prostředky pro neutralizaci zápachů i z vizuelně čístých nádob. Je rozhodně ekonomičtější za cca 10 Kč demižón umýt než za cca 686,- Kč a více kupovat nový. Jinak louhem sodným se po celá... celý příspěvek >
Co do petrolejové lampy, 4.12.2014
Pokud je tam dostupná elektřina, je lepší používat topné koule dříve zvané jako klasické elektrické žárovky. Petrolejka má tu nevýhodu, že spotřebovává kyslík a spaliny smrdí = to je dobré do skleníků, kde není možné zavést elektřinu.
Nesmrtelná myš v izolačním polystyrenu, 4.12.2014
Nevím jak na slovensku, ale v ČR je používání lepících pastí považováno za týrání a tudíž zakázáno. Tedy buď to musí být odchytové zařízení (sklopec, domeček, trubková past, labyrynt,...) nebo to musí usmrcovat na 80% v případě pastí deratizačních... celý příspěvek >
To J.C. a dotaz z 4.12.2014 18:31 V podstatě máte na výběr mezi nižší koncentrací a delší dobou působení a vyšší koncentrací "čističe" a rychlého působení. Další věcí je razance použité chemie. Pokud nemáte na zahradě teplou vodu, nezoufejte.... celý příspěvek >
Kyselina sírová, kyselina chlorovodíková jsou dostupné stejně jako louh NaOH v technické drogerii pro osoby starší 18 ti let. Kyselina sírová pro accu (33%) je za 35 Kč/litr Kyselina solná technická (31%) je za 32 Kč/litr Kyselina sírová... celý příspěvek >
mohu potvrdit, NaOH patří mezi látky, při jejichž prodeji by Vás měl prodavač požádat o prokázání skutečnosti, že Vám je více než 18 let.  V některých prodejnách na něj mají uzamykatelnou vitrínu a v jiných mají vyjímku, že malobalení smí stát... celý příspěvek >
Jestliže do 50 litrového demižónu dáme 30 litrů vody teplé 60°C (teplejší by z kohoutku téci něměla a do toho přidáme 100 g perliček, tak teplota stoupne na 66°C a po rozpuštění už dále nestoupá. Ten nárůst teploty není až tak strašný, aby to demižón... celý příspěvek >
Proto jsem psal výše, že plníme demižón teplou vodou a pak přidáme perličky v odváženém množství do čištěné nádoby. Po rozpuštění nehrozí již exotermická reakce a je tedy možné doplnit objem vodou. Toto zaručí, že se louhem nepotřísníte. Rafael sice... celý příspěvek >
Jaký štěpkovač?, 3.12.2014
Pokud jsem to dobře pochopil, tak nikoliv elektrický, ale benzinový (naftový). To moc na výběr nemáte = z tuzemských Bystroň nebo Vari.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika