|
Uskladnění rostlin na zimu, 15.11.2014 Dobrý den,
také olenadry mívám doma (v teple) sice to přežijí, ale mají mnoho mladých výhonů, tenkých jako nitě. Na jaře jsem je ostříhala, ale olenadr mi ještě nikdy nekvetl a má pořád tenké stonky. Má je průběžně stříhat pryč přes zimu? KL |
 |
Hniloba?, 26.9.2012 Dobře moc vám děkuju a tu vrchní část mám zasadit do hlíny? |
 |
|
 |
Datle,citroník a mandarinka, 26.9.2012  Dobrý den tady mám vlastní 2 datle 1 citroník a 1 mandarinku. Mohl by mě někdo poradit jak se o to starat aby vydržely co nejdéle? Děkuji :) |
 |
Datle, citroník a mandarinka, 26.9.2012  Ještě jedna fotka. |
 |
Datle, citroník a mandarinka, 26.9.2012  Dobrý den tady mám vlastní 2 datle 1 citroník a 1 mandarinku. Mohl by mě někdo poradit jak se o to starat aby vydržely co nejdéle? Děkuji :) |
 |
Bílá plísen, 26.9.2012  Dobrý den. Nevíte co je to za plísen a jak se jí zbavit? stačilo by ji jen odebrat pryč? Máme ji skoro na všech rostlinách a to jsou dokonce v jiných místnostech :/. Děkuji moc. |
 |
Hniloba?, 26.9.2012  Tady ještě jedna fotka |
 |
Hniloba?, 26.9.2012  Dobrý den tohle je difnbachie. Původně na té "ráně" byl list.Poradíte mi jak se toho mám zbavit aby to rostlině neublížilo? A nevíte čím se to stalo? Děkuji :) |
 |