Příspěvky uživatele - 157.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace rostliny, 22.6.2014
Roketa setá neboli rukola. Zde již v květu, ale jinak se listy používají do salátů. Je velice dobrá. Zrovna včera jsem ji už vytrhala a před týdnem vysela novou várku. Klíčí rychle.
Reklamace semen, 22.6.2014
Mně nevzešla Hokkaida, ani v půdě ani namočená. Pak jsem to nevydržela a nafouklá semínka rozlomila, nic v nich nebylo, obal byl prázdný. Vůbec mi nevyklíčil kopr a perila. Asi přeschlá semena.
Bylinkový záhon, 22.6.2014
Myslíte kmín římský? 
Batáty, 15.6.2014
Jak dlouho, prosím, klíčení trvalo? V Tescu je mají velmi drahé.
Rajčata pro sezónu 2014, 15.6.2014
Jak velké jsou plody Caspar?
Poznáte rostlinu?, 14.6.2014
Děkuji, to jsem nepoznala. Tak to ji zkusím do salátu.
Poznáte rostlinu?, 14.6.2014 Obsahuje fotku
Najednou se rozšiřuje všude, vlezla i mezi hrách, nevím, co to je. Poznáte, prosím, co to je?
Jaký máte hrášek?, 11.6.2014
O tom jsem už četla. Máte nějaký tip, který kupujete? Myslím, že ho nabízí Vitana.
Kadeřavá petržel neklíčí, 9.6.2014
Děkuji za radu, určitě napodzim zaseju, ale ráda bych nějakou měla i letos.
Kadeřavá petržel neklíčí, 7.6.2014 Obsahuje fotku
Třikrát podsetá a nic. Tak jsem ji vysela doma do misky, jenže se zase vytáhla (viz obrázek). Mohu takto vytáhlou přepikýrovat? Zasadit až po děložní lístky?
Nevzejítí okurek, 31.5.2014
Taky mám pár rostlin v nařezaných PET.  A zatím to pomáhá.
Rajčata kvetou, ale neplodí, 30.5.2014
Možná by pomohlo koupit si k nim květináč s květinami, které přitahují prospěšný hmyz. 
Rajčata - kroucení výhonů, 27.5.2014 Obsahuje fotku
Taky se mi začaly kroutit listy. Rajče je týden přesazené v substrátu Agro. Asi to vysypu. :-(
Udusáváte po setí mrkve a petržel?, 26.5.2014
Mně to taky neroste. Pastiňák vůbec. Znovu jsem podsela. Půda je na povrchu tak vyschlá, že utvoří škraloup, tak tvrdý, že když se rozbije, jsou to jak kusy kamene. Do toho sít je děs. A i když se denně polívá, stejně to tam vzniká. A ano,... celý příspěvek >
Karton na zemi kolem rajčat ve skleníku, 25.5.2014
Já bych kartonem ráda mulčovala venku. Ale nemám tolik kamenů na zatížení a dost často zde fouká, tak by to za chvíli přistálo jinde.
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika