Příspěvky uživatele - 158.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
knifonie, 10.3.2008
Mně bohužel letos v zimě větší část uhnila. Měla jsem trs o průměru takových 35 - 40 cm a zbyly mi jen 2 malinké kousky. Vše ostatní jsem vytáhla ze zeminy na bázi uhnilé.
Dymnivky, 9.3.2008
Mně jde nejvíc o modrou dymnivku C. flexuosa - má zvláštní modrou barvu podobně jako Meconopsis u žádné jiné trvalky jsem takto modrou barvu neviděla. Pokud někdo víte o rostlině, která bY měla takto modrou barvu, dejte vědět. Jana
trvalky ze semen, 6.3.2008
Mně se některé trvalky ze semen daří - např. len, stračka, orlíčky, rmeny, kohoutek chalcedonský  a z čeho mám velkou radost - od známého jsem dostala semínka Asphodeline a od loňska mám tři krásné trsy - doufám, že letos pokvetou.
Meconopsis, 6.3.2008
Ani mně se po tři roky nepodařilo meconopsis vypěstovat. Ale z literatura vím, že je to rostlina dosti náročná - nemá ráda velké teplo a chce vlhký vzduch - takže nic takového, jako bylo loňské léto. Snažím se sehnat sazenice, ale marně.
Dymnivky, 6.3.2008
Dobrý den, nemohl by mi někdo poradit, kde sehnat méně známé druhy dymnivek - např. Corydalis flexuosa - modrá, Corydalis cheilanthifolia - žlutá, Corydalis scouleri - fialová i běžnou corydalis lutea? V březnovém zahrádkáři je o nich článek -... celý příspěvek >
Botanické druhy mečíků, 1.3.2008
Měla bych zájem o botanické druhy mečíků - mrazuvzdorné, které se nemusí na zimu vytahovat, ale dosud jsem nenalezla žádnou zahradnickou firmu, která by je měla v sortimentu - poradíte? Děkuji Jana Straková
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika