Příspěvky uživatele - 183.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Merunka Radka, 10.7.2013
Tak mi radka zraje taky, je vynikající, velká, atraktivní. Jen mě mrzí, že ty zimní mrazy tak ničí květní pupeny... david
Kveten 2013 - kadeřavost broskvoní, 9.6.2013
Zdravím, u nás je letos kadeřavost dost vlezlá, klasiky typu redhaven, burbank elberta, sunhaven jsou kadeřavé dost, reputaci zachránila Catherina a Romea, ty jsou celkem čisté. to jsem si myslel, že jsem stříkal včas. david
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 27.5.2013
Pardon, ještě dobře nasadila i Lemeda- taky pravidelně plodí, a letos i Bergeron, ale ten se vloni vysypal. tak jsem zvědav. david
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 27.5.2013
Zdravím, trošku jsem se pozapomněl. Nejlíp nasazené jsou tady odrůdy (meruněk) Leala, Harlayne vl. selekce, Lejuna, Karola, BV 1. Ty plodí relativně dost pravidelně. Jinak letos je násada i na Velkopavlovické, Hargrandu. Plody jsou i na... celý příspěvek >
Čačanská rodná, Katinka, 26.5.2013
Zdravím, p. doc. Sus hodnotí Toptaste velmi dobře proto, protože jí chybí kyseliny, je prostě příliš sladká... to jsem si nevymyslel, mám to přímo od něho. Krom toho nejde od pecky. Já hodnotím Č. rodnou velice pozitivně, pro mě je jeí chuť vyvážená,... celý příspěvek >
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 26.5.2013
Zdravím, souhlasím s p. Petrem, že Reldan je k ničemu, tento smrad by měli vyřadit ze seznamu povolených postřiků, ještě že jsem letos použit osvědčené Kalypso na pilatky. Tam kam jsem dostříkl, je to v pohodě, kde ne, tak pilatky úřadovaly víc než... celý příspěvek >
Broskvoň Inka, 30.4.2013
Zdravím, inka kvete u mne stejně růžovitě a letos hodně, na rozdíl od minulého jara- nevymrzly pupeny. Tak jsem zvědav, letos to vypadá poměrně dobře i s jinými broskvoněmi, u meruněk je situace odlišná, přestože zima byla mírná, asi březnové mrazy... celý příspěvek >
Broskvoň Symphonie, 13.3.2013
Zdravím, strupovitost peckovin- clastetosporium- mívám i na meruňkách, a zrovna Symfonie a Romea tím trpí více, ale to proto, že na plody nestříkám ničím, ani proti monilioze(a momentálně ani nehodlám). U broskví dělám pouze kadeřavost. Plody byly... celý příspěvek >
Broskev diana, 12.3.2013
Asi jsem se špatně vyjádřil- dianu mám již několik let a symfonii taky, dokonce skoro vedle sebe, tak je srovnávám. Sehnal jsem je před lety v jisté školce, a musím říct, že Diana se mi zdá pouze středně odolná v květu, jak píšeš, zatímco Symfonii... celý příspěvek >
Broskvoň Symphonie, 11.3.2013 Obsahuje fotku
Symfonie se ukazuje vcelku pěkně, při probírce je pěkná a chutná. david
Broskev diana, 11.3.2013
Po své několikaleté zkušenosti s Dianou(pozdní zrání, špatně vybarvuje slupka, přestože dužnina je vcelku chutná a odlučitelná, plodí středně) bych ji vyměnil za trochu ranější (asi o 10-15 dní) Symfonii. david
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 4.3.2013
Jen pro upřesnění- Dabrowicka je klon švestky Domácí, ne semenáč, polského původu, odolnost šarce minimální (podobně jako naše klony Dolanka, Patřínská atd.) Prodejci to vozí z Polska, kde se množí. jinak ´je to Wengierka Zwykla, klon Dabrowicka.... celý příspěvek >
Grace Star, 12.2.2013
Tak to je fajn, mám ji vysazenou taky, měl by to být šlechtěnec z Burlatu, tak snad se to italům povedlo... david
Švestka Valor - Prunus domestica, 12.2.2013
Tak tak, pravděpodobně odrůdy jež uvádí pisatel výše. Zde jen pro ilustraci čeho jsou katalogy schopny aby prodaly to, co mají zrovna na skladě. Katalog mám doma taky pro odstrašení potenciálních zájemců, jsou tam i působivé fotomontáže sloupovitých... celý příspěvek >
Nove Pluoty kombinuju jedinečnu chut marhule a slivky, 20.1.2013
Myslím že nejen Santa Rosa, ale i jiné myrobalány i japonské slivoně, jak uvádí příspěvatel výše. Akorát bych hodně hlídal zdravotní stav, zrovna tyhle slivoně a jejich hybridi mají dost problém s šarkou a fytoplazmami. Taky bych si zrovna nebyl... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika