Příspěvky uživatele - 32.181

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 12.11.2014
Dobrý večer. Jistě, každý má na chuť jiný názor. Mně třeba právě spíš chutnají sladší, aromatičtější plody, ne výrazně kyselé ale nemusí to být samý cukr. Ani jsem tomuto požadavku nepřikládal v prvním dotazu až takový význam, spíše všem těm ostatním... celý příspěvek >
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 9.11.2014
Zdravím a děkuji za všechny dosud napsané názory! Původně jsem měl vyhlédnuté JoJo, kde se udává rezistivita proti Šarce, ovšem po přetení několika diskusí i zde mne to poněkud odradilo, jelikož hodně trpí na ostatní choroby. Asi i chuť nebude... celý příspěvek >
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 8.11.2014
Dobrý den přeji. Prosím přítomné pěstitele o radu, jakou odrůdu švetky vybrat, když mám na ni následující požadavky: - co nejvíce odolná chorobám, šarce, monilóze - vhodná do nadmořské výšky 540 m,  Křemešnická vrchovina -... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika