|
Příspěvky uživatele - 216.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nerostoucí citroník, 13.3.2008 Citroník jsem v létě přesazoval. Výhonky jsou tam zase:(prosím poraďte, už vážně nevím.. Myslíte že by pomohl radikálnější řez? Tady je foto s dalšími výhonky, je trochu rozmazané. ... celý příspěvek > |  | Nerostoucí citroník, 13.3.2008 Likviduji výhonky květů, jsou na fotce. Před týdnem jsem je utrhl a jsou tam zas, asi skusím radikálnější řez, už opravdu nevím.. |  |
|  | Kavovník na konci svých sil.., 6.3.2008 Zdravím, nějakou dobu pěstuji kávovník, když sem ho koupil byl krásný, radost pohledět, jenže teď po zimě vypadá jakoby prošel peklem, měl sem ho uskladněný na jižní straně na verandě a občas ho pohnojil. Takže předpokládám, že zásadní chyba byla to... celý příspěvek > |  | Nerostoucí citroník, 6.3.2008 Dobrý den, pěstuji již rok citroník. V létě mi jej bohužel napadla nějaká malá svině, přisálo se to zespod na listy a sálo to šťávu, odstranil sem ji doporučeným postřikem, jenže od té doby rostlina vypadá vybledle a co nechápu, tak je to, že stále... celý příspěvek > |  |
|
|
|