|
Příspěvky uživatele - 25.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na pěťoura?, 6.11.2014 Tak ja nemam zapotrebi co hledat, Vy jste dosud svoje tvrzeni nicim nedolozil, ani jste neuvedl zadne teploty povrchu pudy (pouze nejake nesmyslne srovnani s vajickem na plechu). Plevel pod hnedou textilii klici a roste... celý příspěvek > |  | Jak na pěťoura?, 6.11.2014 Nejnižších hodnot teplot povrcha půdy dosahuje ráno před východem Slunce. Dopoledne při zvětšující se insolaci se zvětšuje vyzařování. Do hlubších vrstev přechází více teplot. I tak na povrchu půdy jsou ztráty tepla menší než příjem, proto teplota na... celý příspěvek > |  |
|  | Jak na pěťoura?, 6.11.2014 Jiste Vam to nekdy zmerim, i kdyz to nema zadnou cenu, pokud to nebude 60 stupnu, tak si najdete jinou vymluvu. Zaplevelenou zahradu nemam, zadny postup jsem zde neuvadel. Pouze jsem upozornil, ze nektere Vase rady... celý příspěvek > |  | Jak na pěťoura?, 6.11.2014 Mne petour v bramborach roste. I od jara bezne v jahodach ci v zahonech se zeleninou (v chladne poloze cca 600 m.n.m.). Nekdy Vam na jare zmerim teplotu zahonu, i kdyz to na Vasi umanutosti nic nezmeni. Klidne zustante u toho co mate... celý příspěvek > |  | Jak na pěťoura?, 6.11.2014 Pane Stando, BASF neuvadi, ze zahony ci zemina se musi nejprve zahrat na cca 60 stupnu a pak staci jen 7-8 stupnu. J.R.
|  |
 |
|
|
|