Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skvrny na jahodníku - co to je?, 2.11.2014
Záleží na počasí. Až není sníh, nemrzne, je oschlá půda, dělají se záhony, tak je očistím, dám cererit a zaleji, pak zalévám podle počasí, i když ostatní záhony ještě nezalévám.           Lída
Sadba česneku, 2.11.2014
Ještě se sázením čekám, zatím je moc teplo,...           Lída
Pomůžete mi s určením, 1.11.2014
Klokočí?? Tedy klokoč zpeřený?           Lída
Skvrny na jahodníku - co to je?, 1.11.2014
Žádná studnice, jsou tu podstatně zkušenější zahrádkáři. Chvojí jsem přes jahody také jednou dávala, když jsem je sázela později, jako ochranu před mrazem, tím jim určitě neublížíte  ;-)).Možná by mezi ně šlo dát i shrabané listí ze stromů (ne... celý příspěvek >
Koupě stromku (ů) starých odrůd, 1.11.2014
ps - pokud bych časem měla ještě nějaké místo, přibylo by Gascoigneho a višeň Morellenfeuer.         L.
Koupě stromku (ů) starých odrůd, 1.11.2014
Wagenerovo, Matčino, Hornokrajský malináč, Pařížanka.           Lída
Slimáci, 31.5.2014
Jiný výrobce."Zdr.zahrada" při propočtu na 1kg vychází o něco dráž. Složení je naprosto stejné.           Lída
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 31.5.2014
Pokud máte sad v oplocené zahradě u rod.domu, můžete kácet, co chcete (kromě památkově chráněných stromů). Pokud máte sad umístěný jinak, musíte žádat o souhlas u stromů, které mají ve výšce 130cm od země obvod kmene větší než 80cm (což je průměr... celý příspěvek >
Nevzejítí okurek, 31.5.2014
Také musím sypat granule. Loni mi slimejši sežrali všechny sazenice (přes sypání), letos zatím jen dvě. Potřebuji, aby vyrostly, okurky ve spíži už docházejí ...           Lída
Květy jahod - černé středy, 31.5.2014
Znám lidi, kteří si myslí, že deset let stará výsadba jahodníku jim bude hodně plodit. Další nechávají nové odnože pořád na původním záhoně a likvidují jen staré rostliny a diví se, že neseberou košík jahod. Ale netvrdím to o tazatelce, nevím, jak... celý příspěvek >
Slimáci, 30.5.2014
Pro French - tyhle zvířatům nevadí.           Lída
Slimáci, 30.5.2014
Záleží, jakou máte značku - Ferramol jedovatý není, Vanish ano - po tom umírají zvířata.           Lída
Květy jahod - černé středy, 30.5.2014
Tazatelka píše, že se jí to stává již "několik let", tak to vypadá, že asi nové nesází.                Lída
Květy jahod - černé středy, 30.5.2014
Je mi divné, že ani nejsou vidět nikde aspoň kousky okvětních lístků. Nemohla by to být zelenokvětost jahodníku?           Lída
Založení trvalkového záhonu, 30.5.2014
Asi bych volila středné vysoké klasické - pivoňky, floxy, kopretiny, zvonky, listopadky, janebu, turan - hezké je, když se některé z nich dají dvakrát. Mezi ně bych dala vždy ve skupince cca 5ti kousků nějaké jarní cibuloviny, aby záhonek oživily... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika