|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.3.2014 Přesně takhle nevyvinuté květy mám sem tam také na neznámé meruňce. Všiml jsem si toho poprvé letos. |  | Cererit x hnojivo na ovocné stromky, 12.3.2014  Já mám 10-9-14-1,3. Koukám, že těch Cereritů je víc. Ale asi se to nesmí moc přehánět. Tak jako každá půda má jiné složení. Jednou za několik let stromy hnojím jen dusíkem, jako abych nepřehnojil P a K, které nejsou moc v půdě pohyblivé. Někdy dávno... celý příspěvek > |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 11.3.2014 Jasně, že to je jen výpočet. U nás (Svobodné Dvory) je pobočka ČHMÚ, tak tam bude lidí víc. Ale písnu jim, jak je to s tou strupovitostí. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 11.3.2014 Pravděpodobně strupovitost nesledují. Nevím jak to bylo vloni, strupovitost jsem nesledoval. Ale snad úplně mimo provoz nejsou. Uvidíme. |  | Vertikutace již nyní?, 6.3.2014 Vertikutátor mně straší v garáži už několik let. Jednou, dvakrát jsem s ním běhal po zahradě a stačilo. Na to množství mechu a jiného bordelu bych musel mít ještě dva komposty navíc. Nemám repre trávník, hubím jen pampelišku a sedmikrásku. |  | Rajčata pro sezónu 2014, 4.3.2014 Včera jsem koupil Hildares. |  | Letošní nezima a jak zahradničit, 27.2.2014 Včera mně došel maliník Tulameen. Na kořenech už měl asi třícentimetrové "puky" nových prutů. Vše by se mělo letos sázet co nejdříve. |  | Jetel, včely, děti, pes, 26.2.2014 Tomigan nebo Starane jsem nezkoušel (ani bez dusíku). MCPA z Bofixu, tedy přípravek Agritox, na bílý jetel také působí jen částečně. |  | Mám již začít s výsadbou?, 25.2.2014 Včera jsem koukal do "školky" u kruháče u autobusového nádraží v Hradci Králové. Broskvoně tam už mají. Asi ale loňské. |  | Kdy stříhat napučené růže?, 25.2.2014 Je akorát čas. |  |
|  | Prosím o pomoc při určení druhu rostliny, 25.2.2014 Pryšec křižmolistý neboli skočcový,
prý odhání hryzce. Nechal jsem ho kdysi vysemenit a vyrůstá dodnes i po okolních zahradách. Ale moc nezapleveluje. Je to dvouletka. Teď ten Váš pokvete.
|  | Postřik meruňky, 25.2.2014 U meuňky je to hlavně moniliový úžeh. Pak skvrnitost listů, ale mnohem méně. Již zmíněný Horizon, Teldor, Talent... |  | Halčivec révový nebo vlnovník révový, 20.2.2014 Já jem měl vloni první listy jako po krupobití, samou díru a zkroucené. Sulkou omývám každoročně, a celkem nic moc. Po vyrašení použiju také Sanmite. U Masai je sympatický systémový účinek. |  | Jak zlikvidovat maliník, 20.2.2014 Určitě ne glyfosátem nebo Garlonem. Ty by zničily i sousedovy maliny(oddenky), tůje nepoškodí. Pak jedině ručne + bariéra v zemi (silná folie). |  | Halčivec révový nebo vlnovník révový, 18.2.2014 Nissan, u nás prodává Arysta. Nejmenší balení je asi jen 100 g. Na internetu je. |  |
 |
|
|
|