Příspěvky uživatele - 155.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.3.2014
Přesně takhle nevyvinuté květy mám sem tam také na neznámé meruňce. Všiml jsem si toho poprvé letos.
Cererit x hnojivo na ovocné stromky, 12.3.2014 Obsahuje fotku
Já mám 10-9-14-1,3. Koukám, že těch Cereritů je víc. Ale asi se to nesmí moc přehánět. Tak jako každá půda má jiné složení. Jednou za několik let stromy hnojím jen dusíkem, jako abych nepřehnojil P a K, které nejsou moc v půdě pohyblivé. Někdy dávno... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 11.3.2014
Jasně, že to je jen výpočet. U nás (Svobodné Dvory) je pobočka ČHMÚ, tak tam bude lidí víc. Ale písnu jim, jak je to s tou strupovitostí.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 11.3.2014
Pravděpodobně strupovitost nesledují. Nevím jak to bylo vloni, strupovitost jsem nesledoval. Ale snad úplně mimo provoz nejsou. Uvidíme.
Vertikutace již nyní?, 6.3.2014
Vertikutátor mně straší v garáži už několik let. Jednou, dvakrát jsem s ním běhal po zahradě a stačilo. Na to množství mechu a jiného bordelu bych musel mít ještě dva komposty navíc. Nemám repre trávník, hubím jen pampelišku a sedmikrásku.
Rajčata pro sezónu 2014, 4.3.2014
Včera jsem koupil Hildares.
Letošní nezima a jak zahradničit, 27.2.2014
Včera mně došel maliník Tulameen. Na kořenech už měl asi třícentimetrové "puky" nových prutů. Vše by se mělo letos sázet co nejdříve.
Jetel, včely, děti, pes, 26.2.2014
Tomigan nebo Starane jsem nezkoušel (ani bez dusíku). MCPA z Bofixu, tedy přípravek Agritox, na bílý jetel také působí jen částečně.
Mám již začít s výsadbou?, 25.2.2014
Včera jsem koukal do "školky" u kruháče u autobusového nádraží v Hradci Králové. Broskvoně tam už mají. Asi ale loňské.
Kdy stříhat napučené růže?, 25.2.2014
Je akorát čas.
Prosím o pomoc při určení druhu rostliny, 25.2.2014
Pryšec křižmolistý neboli skočcový, prý odhání hryzce. Nechal jsem ho kdysi vysemenit a vyrůstá dodnes i po okolních zahradách. Ale moc nezapleveluje. Je to dvouletka. Teď ten Váš pokvete.
Postřik meruňky, 25.2.2014
U meuňky je to hlavně moniliový úžeh. Pak skvrnitost listů, ale mnohem méně. Již zmíněný Horizon, Teldor, Talent...
Halčivec révový nebo vlnovník révový, 20.2.2014
Já jem měl vloni první listy jako po krupobití, samou díru a zkroucené. Sulkou omývám každoročně, a celkem nic moc. Po vyrašení použiju také Sanmite. U Masai je sympatický systémový účinek.
Jak zlikvidovat maliník, 20.2.2014
Určitě ne glyfosátem nebo Garlonem. Ty by zničily i sousedovy maliny(oddenky), tůje nepoškodí. Pak jedině ručne + bariéra v zemi (silná folie).
Halčivec révový nebo vlnovník révový, 18.2.2014
Nissan, u nás prodává Arysta. Nejmenší balení je asi jen 100 g. Na internetu je.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika