Příspěvky uživatele - 136.209

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Příprava pozemku na výsadbu vinice, 10.11.2014
Taky si myslím, že to jde i bez rigolace. Zvláště u nás zahrádkářů. Jak jsem psal nahoře, po prvních čtyřech zrigolovanych řadách jsem to vzdal a dále jen delal jednotlivé díry. Rozdíly na keřích zasazenych po rigolovani a zasazenych v jamkách... celý příspěvek >
Příprava pozemku na výsadbu vinice, 10.11.2014
Zdravím. Já například začínal tak, že jsem ručne kopal čtyři řady dlouhé 15 metrů, hluboke 60 cm a široké 40 cm. Strasna drina. Dalších 8 rad jsem již nekopal, jen jsem v potřebné delce a šířce řady stáhl drny a pro sazenice rycem udelal díry. Na... celý příspěvek >
Odrůda révy Solaris, 5.11.2014
Pravda pravda, ale asi se fakt Sol. hodi pro nas vysoko bydlící. Samozrejme se svym modrym kamaradem Rondem. Akorát tedy u me ho lehce předčil Siegerrebe a to v dřívějším dozrávání a v dříve získaných vysokých cukrech.
Odrůda révy Solaris, 3.11.2014
Úplný jihovýchod Karlovarského kraje, nadm. výška 540 mnm., jižní svah, krytý ze severu i z východu, oblast srážkového stínu, takže oproti jiným krajům nebylo dešťe tolik. Výborný Solaris při sklizni 24.září měl cukernatost 25 stupňů NM.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika