|
Příspěvky uživatele - 105.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubování ze stromu na strom, 23.3.2014  Peckoviny roubuju za kůru, jenže rozhodně ne ze stromu na strom, tedy tak, jak je běžné. Rouby musí být v chladničce. A že to jde dokazují přiložené foto, ujímavost je cca jen 40 %. Na fotkách jsou dvou a tříleté rouby meruněk, právě mi vykvetly, ale... celý příspěvek > |  | Roubování ze stromu na strom, 16.3.2014 Máte někdo zkušenosti s roubováním za kůru přímo ze stromu na strom? Jaká je asi procentuální úspěšnost a kdy je nejlepší doba? Zajímá mne to hlavně u jabloní, švestek a rynglí. Na meruňky se neodvážím ani pomyslet. |  |
|  | Chodské - fotografie, 25.2.2014 Díky :-) |  | Chodské - fotografie, 23.2.2014 Máte někdo ve sklepě Chodské?? Pak prosím dejte foto sem na web, prosím i fotku ze strany stopky. Mělo by mít jakýsi typický hrbolek... u stopky, je tomu tak? |  | Jaká to je odrůda, 30.11.2013  To jablko se mi podařilo najít, bylo ještě teď 30. listopadu na stromě u silnice. Prosím Vás poznáte ho někdo? Připojuji foto.
|  | Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 9.4.2013 Poradíte mi jaký je vhodný opylovač pro Althanovu renklódu. Dočetla jsem se, že vhodná je Zelená renklóda, která je však náchylná na jarní mrazíky a šárku. Zahradu máme v cca 400 m.n.m. Posloužila by jako opylovač např. Čačanská... celý příspěvek > |  | Označení stromků štítky, 29.5.2011 Jaký materiál na štítky na stromky a čím popisujete aby to déšť a sníh nesmyl? |  |
 |
|
|
|