Příspěvky uživatele - 105.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování ze stromu na strom, 23.3.2014 Obsahuje fotku
Peckoviny roubuju za kůru, jenže rozhodně ne ze stromu na strom, tedy tak, jak je běžné. Rouby musí být v chladničce. A že to jde dokazují přiložené foto, ujímavost je cca jen 40 %. Na fotkách jsou dvou a tříleté rouby meruněk, právě mi vykvetly, ale... celý příspěvek >
Roubování ze stromu na strom, 16.3.2014
Máte někdo zkušenosti s roubováním za kůru přímo ze stromu na strom? Jaká je asi procentuální úspěšnost a kdy je nejlepší doba? Zajímá mne to hlavně u jabloní, švestek a rynglí. Na meruňky se neodvážím ani pomyslet.
Chodské - fotografie, 25.2.2014
Díky :-)
Chodské - fotografie, 23.2.2014
Máte někdo ve sklepě Chodské?? Pak prosím dejte foto sem na web, prosím i fotku ze strany stopky. Mělo by mít jakýsi typický hrbolek...  u stopky, je tomu tak?
Jaká to je odrůda, 30.11.2013 Obsahuje fotku
To jablko se mi podařilo najít, bylo ještě teď 30. listopadu na stromě u silnice. Prosím Vás poznáte ho někdo? Připojuji foto.
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 9.4.2013
Poradíte mi jaký je vhodný opylovač pro Althanovu renklódu. Dočetla jsem se, že vhodná je Zelená renklóda, která je však náchylná na jarní mrazíky a šárku. Zahradu máme v cca 400 m.n.m.  Posloužila by jako opylovač např. Čačanská... celý příspěvek >
Označení stromků štítky, 29.5.2011
Jaký materiál na štítky na stromky a čím popisujete aby to déšť a sníh nesmyl?
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika