Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uschnutí nově zasazených tůjí, 9.11.2014
Mohou být spálené, kořínky nikdy při sázení nesmí přijít do přímého kontaktu s hnojivem. Jen se zeptám - pokud měly hodně prokořeněné baly (když byly tak vysoké), rozrušil jste trochu ten bal (ale pevný bal se projevuje spíš zastavením růstu, než... celý příspěvek >
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 8.11.2014
Také jsem pro Hanitu ...          Lída
Neznámá odrůda, 7.11.2014
Připomíná mi to Boikovo...           Lída
Jak zachránit brusinky viz foto, 7.11.2014
Teď mne tak napadlo, nemohla by to být nějaká houbová choroba? Podobné flíčky se někdy dělají na rododendronech, tam je stříká Dithane 3x po 14ti dnech (ale nevím z hlavy ochrannou lhůtu, u ronďasů mne... celý příspěvek >
Vyber stromkov, 7.11.2014
  Lída
Česnek v zemi?, 7.11.2014
Podle Norů by mělo být do 13.11. ještě nad 10°C, tak budu sázet až potom.  Lída
Čištění demižonu, 6.11.2014
Lahve se zevnitř vyčistí, když do nich nasypete rozdrcené vaječné skořápky, trochu vody a potřásáte s nimi, pak vodu i se skořápkami vylijete. Možná by to šlo i u demižonu...           Lída
Likvidace stromu, 6.11.2014
Chemickou cestou by jen uschnul, ale stejně by tam zůstal stát. Tak někoho poproste o pokácení, takový stromek by neměl být problém.           Lída
Prosím o identifikaci kytky a keříku, 5.11.2014
Hádám - nemůže ta kytka být nějaká Lobelia (speciosa?) - trvalky to jsou, krátkověké, na zimu potřebují ochranu...           Lída
Skvrny na jahodníku - co to je?, 4.11.2014 Obsahuje fotku
S těmi hnojivy to nepřeháním... Moje "péče" o jahody : Zjara po očištění dám cererit (ten se stopovými prvky - pozor, některé je neobsahují), pokud se mi zdá, že málo rostou, zaleji Kristalonem Start. Pak už nehnojím, až po sklizni opět cereritem... celý příspěvek >
Likvidace stromu, 4.11.2014
12cm stromek bych uřezala po částech od vrchu pilkou, proč by ho bylo nutno pokládat? Vždyť to je jak silnější poleno.           Lída
Jaké staré odrůdy na zahradu?, 4.11.2014
Už bych dávno měla zasazenou ještě jednu odrůdu (třeba ten Jonathan nebo James Grieve). Asi by také chtěla pořádně vyhnojit zem, když málo kvete.           Lída
Vyber stromkov, 4.11.2014
Dano 22, našla jsem Malinové (hornokrajské) ve Strážnici - ovocnaskolka.cz na M26, mohl by to být zákrsek, uvádějí jen podnož, Arbia Malenovice by ho měla mít jako čtvrtkmen na A2, dál ho má v nabídce Kruh, ale neuvádějí podnož ani... celý příspěvek >
Jak na pěťoura?, 4.11.2014
Ať je to pěťour nebo ptačinec, je potřeba vyplet před vysemeněním. Pěťour se tahá dobře, ptačinec (porost) nejdříve oškubu a pak s pomocí malé motyčky nebo drápků vytahám kořínky .          Lída
Cena hnoje, 4.11.2014
Koňský je k sehnání v HK za odvoz, hovězí - přívěs za auto (cca 15 vrchovatých koleček) i s dovozem 350,-Kč.           Lída
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika